Babam Çok Değişti ismi neden değişti? Babam Çok Değişti nerede çekiliyor, konusu nedir, oyuncuları kimler? Geçtiğimiz haftalarda İyi Aile babası adıyla yayına başlayan Kanal D’nin yeni yapımında istenilen reytingler yakalanamadı. Bu haftadan itibaren Babaö Çok Değişti adıyla yayına devam edecek olan dizinin çekim mekanları, konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor. Ayrıca dizinin adının neden değiştiği de merak konusu. Peki, Babam Çok Değişti ismi neden değişti? Babam Çok Değişti nerede çekiliyor, konusu nedir, oyuncuları kimler? Detaylar yazımızda…

Babam Çok Değişti ismi neden değişti?

Kanal D’nin yeni başlayan komedi dizisi İyi Aile Babası, istenilen reytingleri yakalayamadığı için isim ve senarist değişikliğine gidildi.

Birol Güven’in gelişi ile birlikte dizinin ismi de değiştirilerek ve ‘Babam Çok Değişti’ şeklinde devam edeceği açıklandı. Güldür Güldür Show ile tanınan çok sevilen Çağlar Çorumlu’nun yanı sıra Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyoncu, Timur Acar gibi güçlü oyuncuların yer aldığı diziye, Haziran Gecesi dizisiyle tanınan oyuncu Naz Elmas da dahil oluyor.

Babam Çok Değişti nerede çekiliyor?

çekimleri İstanbul’un Beykoz ilçesinde yer alan Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapılıyor. Fabrikada dizi için özel alanlar oluşturuldu. Koronavirüs pandemisi nedeni ile kalabalık alanların tercih edilmediği İyi Aile Babası çekimleri özel stüdyoda gerçekleşirken, gerekli görüldüğü takdirde ise İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerin devam edeceği öğrenildi.

Babam Çok Değişti konusu nedir?

Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu) İstanbul’da kliniği olan evli bir aile hekimdir. Eşine çocuklarına ve annesine olan bağlılığı nedeniyle sürekli eşi ve annesinin arasında kalır. Üstelik annesiyle aynı apartmanda yaşamaktadır.

Evli, 3 çocuk babası. İstanbul doğumlu, aslen Adanalı. Tıp Fakültesi mezunu, aile hekimi. Hem çekirdek, hem de geniş ailesine çok düşkün. Aile bağlarına çok önem veriyor. İyi bir baba, iyi bir eş ve iyi bir evlat olmak için büyük mücadele veriyor. Mesleğinde de çok idealist bir hekim.

Mehmet Ali’nin 25 yıllık karısı, 3 çocuk annesi, hem ev kadını hem de kariyer sahibi olan Aslı Pamuk (Şebnem Bozoklu) Kocasına ve çocuklarına çok düşkün, çalışkan, fedakar, aşırı titiz, mükemmeliyetçi ve modern görüşlü bir kadındır. Hayattaki en büyük mücadelesini, alt katlarında oturan kayınvalidesine karşı vermektedir.

Editör: TE Bilisim