İndirim ve kampanyaların eksik olmadığı e-ticaret sektöründe yapılan alışverişlerin daha da ucuza gelmesinde önemli rol oynayan harika bir tasarruf aracı var: İndirim kodları. Peki, Daha ucuz online alışveriş için indirim kodu nasıl kullanılır? İşte detaylar…

Yurt dışında yaygın olarak kullanılmasına rağmen Türk tüketicilerin de online alışverişte son yıllarda en çok önemsediği araçlardan biri indirim kuponları oldu. İndirim kuponları daha tasarruflu bir online alışveriş deneyimi sunarak yeni ve ihtiyaç duyulan ürünlere kolayca erişebilmeyi sağlıyor.

Online alışveriş siteleri her dönem sıkça indirimler ve kampanyalar ile tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışsa da birçok tüketici bu ucuz alışveriş fırsatlarını takip edemiyor ya da zamanını kaçırabiliyor.

İşte bu noktada yapılacak her online alışverişi daha ucuza getirmek konusunda indirim kuponu, kupon kodu, kampanya kodu gibi farklı isimlerle anılan ancak aynı amaca hizmet eden araçlar önemli bir görev üstleniyor.

Trendyol indirim kodu aramalarının lideri

Türkiye’de hakkında en çok indirim kodu aratılan online mağazaların başında gelen Trendyol indirim kodu kullanımı ile tüketicilerin normal fiyatlara oranla daha ucuz bir alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Pandemi döneminde yeni müşteri ve satış hacmini büyük oranda artıran Trendyol, daha ucuz ve nitelikli bir online alışveriş deneyimi için en uygun fiyatlarla binlerce ürünü tüketicilerin beğenisine sunmaya odaklandı.

Her kategoride 30 TL üzeri birçok alışverişin ücretsiz olduğu Trendyol, Black Friday, Cyber Monday gibi özel indirim günlerinde de tüketicilerin en çok tercih ettiği marka olmayı başardı.

Bu özel günlere yönelik kampanyaların duyuruna günler öncesinde başlayan Trendyol indirim ve kampanyaları indirim kodları ile de taçlandırarak müşterilerinin daha ucuz ve daha fazla ürün satın almasına, bütçe dostu hareket etmesine yardımcı oldu.

Black Friday, Cyber Monday özel indirim günlerindeki dev indirim ve kampanyalarıyla tüketicilerden tam not alan Trendyol kupon kodları kullanan tüketicilere diledikleri ürünleri ucuza almalarını sağladığı gibi tüketicilerin sonraki alışverişlerinde de tercih ettiği marka oldu.

Trendyol indirim kodu nereden bulunur?

Online alışveriş için Trendyol’u sıkça tercih edenlerin yapacakları alışverişler öncesinde güncel Trendyol indirim kodu olup olmadığı araştırmaları gerekiyor. Bunun içinde Türkiye’de indirim kodu sitesi dendiğinde ilk akla gelenlerden biri olmayı başaran haber platformu CNNTÜRK’ü birkaç dakika ayırıp ziyaret etmek yeterli oluyor.

5000’den fazla indirim kodunu ücretsiz bir şekilde listeleyen ve kullanıma sunarak tüketicilerin her zaman alışverişlerinde kazançlı çıkmasını sağlıyor.

İndirim kodları her alışverişte yalnızca bir kez kullanıldığı için yapılacak yeni alışverişlerde güncel bir indirim kodu edinmeye dikkat etmek gerekiyor.  Böylece internette farklı mağazalardan yapılacak alışverişler de dahi daha az ödeyerek indirim kodları kullanmayan tüketicilere göre hesaplı alışverişler mümkün oluyor.

Editör: TE Bilisim