Süper Lig’de bugün Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekibin kadrosunda eksiklikler göze çarpıyor. Takımda kart cezalısı Muhammed Elneny yokken sakatlıkları devam eden Dorukhan Toköz, Rebocho , Lens ve Ljajic’de Beşiktaş kafilesinde yer almazken Rıdvan Yılmaz’ın 11’de olması Beşiktaşlı futbolseverleri şaşırttı. Peki  Rıdvan Yılmaz kaç yaşında hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar…

RIDVAN YILMAZ KAÇ YAŞINDA HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

21 Mayıs 2001 doğumlu olan Rıdvan Yılmaz 1.74 boyunda ve sol bek oynuyor. Sol bek dışında sağ bek olarak da forma giyebiliyor.

2013 yılında Beşiktaş alt yapısında futbola boşlayan Rıdvan Yılmaz sırasıyla U14, U15, U16, U17, U19 ve U21 takımında forma giydi.

Kariyerinde 41 kez alt yaş gruplarında milli takıma çağrılan 18 yaşındaki futbolcu bu sezon 24 Erzincanspor ile oynanan karşılaşmada siyah-beyazlı formayı giymişti. Bu sezon yaz kampında yıldızı parlayan Rıdvan Yılmaz Beşiktaş U19 takımında 15 maçta forma giydi ve 3 gol atma başarısı gösterdi.

Editör: TE Bilisim