Psikolojik drama türündeki Kırmızı Oda Dizisi, Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından senaryoya uyarlanmıştır. Madalyonun İçi kitabı, yaşanmış gerçek hayat hikayelerinden kaleme alınmıştır. Sürprizlerle dolu dizide senaryonun seyri de alışılmışın dışında olduğundan dizi, büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edilmektedir. Alya, Meliha, Boncuk, en çok dikkati çeken hikayeler arasında yer alırken geçtiğimiz hafta yer verilen Kumru’nun gerçek hikayesi de oldukça merak edildi. Eşi ve kızıyla bir restorandayken döner bıçağını kapıp karşı masadaki adama saldıran Kumru’nun geçmişten gelen bu öfkesinin nedeni neydi? Hikayenin detayları merakla beklenirken izleyiciler detayları internet ortamında sıkça araştırıyor. Peki, Kırmızı Oda Kumru kim, Kumru’nun gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Kumru (Aslıhan Gürbüz) kimdir, kaç yaşında, nereli? Aslıhan Gürbüz dizileri ve merak edilen bilgiler yazımızın devamında.

Kırmızı Oda Kumru kim, gerçek hikayesi nedir?

Kırmızı Oda dizisinde eşi ve kızıyla birlikte gittiği dönercide öfke krizine giren Kumru döner bıçağını kaptığı gibi karşı masadaki adama saldırdı. Kumru’nun kontrol edemediği bu denli öfke dolu hareketi ise dizinin ilerleyen bölümlerinde netleşecek. Yıllar önce toz pembe vaatlere inanarak sevdiği adama kaçan ve onun ardından İstanbul’a gelen Kumru’nun hiçbir şey beklediği gibi olmamıştır. Sevdiği adam hayatını karartırken Kumru yıllardır unutmaya çalıştığı kabusunu karşısında görünce öfke krizlerine girerek tehlikeli bir saldırıda bulunmuştur. Kumru, yaşadığı travmaları Doktor Hanım’a bir bir anlatarak çözüm arayacak ve geçmişindeki acıların geleceğini söndürmesine engel olmaya çalışacak.

Kırmızı Oda dizisinde ‘Kumru’ karakterini başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz canlandırıyor. Aslıhan Gürbüz’ün biyografisi merak ediliyor.

Kırmızı Oda Kumru (Aslıhan Gürbüz) kimdir, kaç yaşında?

Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale’de dünyaya geldi.

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Aslıhan Gürbüz, Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur.

Aslıhan Gürbüz dizileri; Aslıhan Gürbüz, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Bir Bulut Olsam dizisiyle kariyerinde önemli yol katetmiştir.

Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe’yi canlandıran Aslıhan Gürbüz, Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de ise Halime Sultan karakterlerini canlandırmıştır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden Merve Aksak’ı canlandıran Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda 17. bölümünde Kumru karakteriyle diziye dahil olmuştur.

Editör: TE Bilisim