Açık öğrenim olarak eğitim görerek kariyer planlamalarını tamamlamak isteyen vatandaşlar son girdikleri sınavın sonuçlarını merak etmeye başladı. Sektör değiştirmek için ya da kendi mesleklerinde yükselmek için Açıktan öğrenim gören vatandaşlar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sürekli araştırıyor. Peki, ATA AÖF sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ATA AÖF sınav sonuçları ekranı işte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

Online olarak yapılan ATA AÖF sınav sonuçları için bekleyiş sürüyor. Bir önceki sınavın sonuçları bir hafta içerisinde açıklanmıştı. Bu bakımdan adaylar bu hafta içerisinde sınav sonuçlarının açıklanmasını beklerken konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama da gelmedi.

ATA AÖF SORULARI VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

Yapılan açıklamada, ‘2020-2021 Güz Yarıyılı Online Vize Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı. Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS’ye yüklenmiştir.’ denildi.

ATA AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ATA AÖF SINAV SONUÇLARI EKRANI

ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Son yapılan sınavın sonuçları 6 gün içinde erişime açılmıştı. Online vize sınavı notunun başarı notuna katkısı %30 oranında olacaktır. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde 4 (dört) yanlış cevap 1 (bir) doğru cevabı geçersiz kılacaktır. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz aşağıdaki link üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI EKRANI

Sınav sonuçları, Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) ekranı üzerinde duyurulacak. Sisteme giriş yaptıktan sonra sol panelde yer alan “Öğrenim” sekmesine tıkladıktan sona alt kategoride bulunan “Sınavlar” butonuna tıklayın. Açılan pencerede döneme ait sınav sonuçlarına ulaşabileceksiniz.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI EKRANI

Editör: TE Bilisim