Transfer bütçesinde küçülmeye giden ve 35 milyon euro’luk bandı aşmak istemeyen Beşiktaş’ta Caner Erkin ile Burak Yılmaz’dan sonra Gökhan Gönül’le de yollar ayrıldı.

HAFTALAR ÖNCE EL SIKIŞTI

2017’de Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Beşiktaş’ta kendisine güvenenleri yanıltmayan 35 yaşındaki sağ bekin haftalar önce sarı lacivertli kulüple el sıkıştığı belirtilirken, Emre Belözoğlu’nun bu süreçte farklı arayışlara girdiği fakat maliyet ve kalite olarak Gökhan’dan daha iyi bir oyuncu bulamayınca milli futbolcuya imza attırdığı ifade edildi.

DORUKHAN DA ELDEN KAÇABİLİR

Elindeki yıldızları bir bir elinden çıkaran Beşiktaş’ta ilk ayrılan isimlerin hemen hemen hepsinin yerli olması dikkatlerden kaçmazken, kulüpten alınan bilgilere göre yönetimin yabancı futbolculara olan maaşları yatırdığı, fakat Türk oyunculara çok uzun süredir herhangi bir ödeme yapmadığı kaydedildi.

Durumdan rahatsızlık duyan Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ün zaman kaybetmeden ayrılık kararı aldıkları bildirilirken, bu yıldızların dışında Dorukhan Toköz’ün de sıraya girdiği anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim