Sadece Türkiye’nin değil bütün dünyanın büyük beğeniyle izlediği Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümün heyecanla bekleniyor. Çarşamba akşamı denilince akıllara gelen ilk diziler arasında yer alan Kuruluş Osman’ın bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Bir çok dizinin Ocak ayı itibariyle 2 haftalık ara vermesinin ardından izleyiciler 6 Ocak ATV yayın akışını araştırmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm bugün akşam var mı? 6 Ocak ATV yayın akışı

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM BUGÜN AKŞAM VAR MI?

Ekranların heyecanla beklenen dizisi Kuruluş Osman yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Heyecan dolu sahneler izleyici ile buluşacak.

6 OCAK ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri 10:00 Müge Anlı İle Tatlı Sert 13:00 ATV Gün Ortası 14:00 Beni Bırakma 16:20 Esra Erol’da 19:00 ATV Ana Haber 20:00 Kuruluş Osman 00:20 Akıncı

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Kayı beyi olarak kılıç kuşanmasının ardından Türk kağanlarının emanetlerini Bamsı Bey’den teslim almak üzere yola çıkan Osman Bey; obada ve uç bölgesinde nizamını kurmak için çalışmaya başlar. Ancak Flatyos’un kaçışı ve Bala Hatun’un zehirlenmesiyle sarsılacaktır.

DÜNDAR BEY İPİN UCUNDA

Flatyos’un kaçışından alp başı görevini verdiği Göktuğ’u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey’in Nikola ile gizlice görüştüğünü öğrendiğinde ise çılgına döner ve amcasını cezalandırır. Papa’nın ajanları Bamsı Bey’i tuzağa düşürerek emanetleri ele geçirmek için hamle yaparken, Flatyos’un dönüşüyle güçlenen Nikola ise İstanbul’dan gönderilen yeni birlikler sayesinde Osman Bey’i gafil avlamak üzere plan kurar.

GÖKTUĞ’UN CEZASI NE OLACAK?

Türk kağanlarının emanetlerini teslim alan Osman Bey’in yeni hedefi ne olacak? Osman Bey, Dündar Bey’i nasıl cezalandıracak? Osman Bey, Flatyos’un kaçışından sorumlu tuttuğu Göktuğ’a ne ceza verecek? Bala Hatun’u zehirleyen Targun Hatun’un planı ne? Flatyos’un geri dönmesiyle Nikola nasıl bir tuzak kuracak? Papa’nın ajanları emanetleri ele geçirebilecek mi?

Editör: TE Bilisim