Maraşlı dizisinin tanıtım fragmanı izleyici karşısına çıktı. ATV’nin merakla beklenen Maraşlı dizisinin ilk fragmanı yayınlanmasıyla dizinin oyuncu kadrosu ve dizinin konusu merak konusu oldu. Peki, Maraşlı dizisi ne zaman başlayacak? Maraşlı dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

Maraşlı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. İşte tanıtım fragmanından görüntüler…

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU NE?

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

MARAŞLI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Maraşlı dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Dizinin ilk bölüm tarihi belli olduğu zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Burak Deniz ile Alina Boz’un başrolleri paylaşacağı ‘Maraşlı’yı Kudret Sabancı (Zerda, Aliye, Binbir Gece) yönetiyor, Ethem Özışık (Poyraz Karayel, Söz, Yarım Kalan Aşklar) yazıyor. Kadroda ayrıca Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Neslihan Acar ve Cemil Büyükdöğerli var.

Editör: TE Bilisim