Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Yeni Hayat dizisinin 8. bölümü bu akşam yayınlanıyor. İzleyiciler ise Yeni Hayat canlı izlemek istiyor. Fantastik hikayesi ile izleyenler kendine çeken Yeni Hayat dizisinin bu bölümünde Yasemin boşanma gerçekleştiği için kaçmaya karar verir ve Adem’den yardım ister. Adem kabul eder. Yasemin gitmeden önce Timur’u son bir darbeyle sarsmak ister. Tüm bunları kaçırmak istemeyen seyirciler Yeni Hayat canlı izle! Kanal D canlı yayınında Yeni Hayat 7. bölüm izle detaylarını merak ediyor. İşte ayrıntılar…

YENİ HAYAT 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nevin, Yasemin ve Adem’i yakınlaşmış bir şekilde görünce kıskançlık ve hayal kırıklığıyla eve gider. Adem, Nevin’e durumu açıklamak istese de Nevin Adem’i dinlemez. Bu arada Timur’un Yasemin’e imzalattığı boşanma belgeleri Yasemin’in eline geçer. Yasemin şaşkındır. Timur boşanmayla birlikte mal varlığını da Yasemin’e bırakmıştır. Yasemin Timur’un neyi hedeflediğini anlayamaz. Ama içini bir korku kaplar ve hem kendini hem de Adem’i korumak için harekete geçer. Nevin içinde biriktirdiği kıskançlığı bastıramaz ve Timur’a Adem ve Yasemin’in çok yakın olduklarını söyler. Timur, Nevin’in yüzüne farklı şeyler söylese de içten içe Yasemin ve Adem’e öfkelenmiştir. Kıskançlık krizine girer.

YENİ HAYAT 8. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yasemin ilk defa ev halkını şaşırtacak bir hamle yapar. Zaten boşanmayla çalkalanan ev halkı Yasemin’in bu hareketiyle iyice sarsılır. Furkan da eniştesinin karşısına geçip hesap sorar. Diğer yandan Ferda eve iyice yerleşmeye başlar. Boşanma sırrını öğrenince Nesibe’ye karşı bunu kullanarak Fatma’nın yerini almaya çalışır. Yasemin boşanma gerçekleştiği için kaçmaya karar verir ve Adem’den yardım ister. Adem kabul eder. Yasemin gitmeden önce Timur’u son bir darbeyle sarsmak ister. Adem ve Yasemin kurdukları planı gerçekleştirebilecekler midir? Yasemin, Timur’dan kurtulabilecek midir?

YENİ  HAYAT DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Serkan Çayoğlu (Adem Şahin), Melisa Aslı Pamuk (Yasemin Karatan), Tayanç Ayaydın (Timur Karatan), Nilperi Şahinkaya (Nevin Şahin), İpek Filiz Yazıcı (Gökçe Karatan), Nisa Sofya Aksongur (Ece Şahin), Devrim Nas (Özgür Haseki), Aziz Caner İnan (Bekir Tosun), Nebil Sayın (Kunduzi), Ayşe Tunaboylu (Nesibe Toprak), Begüm Akkaya (Fatma Karagöz), Furkan Kalabalık (Fatih Yılmaz), Övül Özbay (Berna Soydan Haseki), Seher Terzi (Melahat)

Yapım: Karga Seven Pictures

Yapımcı: Ömer Özgüner – Ümmü Burhan

Yönetmenler: Başak Soysal – Cem Özüduru

Senaryo: Elif Usman, Serdar Soydan, Deniz Büyükkırlı

Editör: TE Bilisim