ANKARA ESKİŞEHİR HIZLI TREN SAATLERİ

8 Haziran 2020 Pazartesi günü itibariyle geçerli olacak YHT seferleri ve saatleri şu şekilde açıklandı: Eskişehir Ankara hızlı tren tarifeleri seferleri Eskişehir tren garından kalkıp, Ankara tren garına hareket edecek olan yüksek hızlı tren saatleri şu şekilde;

Eskişehir'den 08.00'da hareket eden ilk tren, 09.29'da Ankara'da olacak. Hızlı tren, hat üzerinde Polatlı ve Eryaman'da da duracak. Eskişehir'den Ankara'ya gidecek olan ikinci tren ise 18.10'da hareket edecek ve 19.41'de Ankara'ya varacak.

ESKİŞEHİR ANKARA HIZLI TREN SAATLERİ

Ankara tren istasyonundan hareket ederek, Eskişehir tren istasyonuna gelen yüksek hızlı trenlerin sefer saatleri ise şu şekilde belirlendi;

Ankara'dan ilk tren sabah 08.00'da hareket edecek ve 09.26'da Eskişehir'e varacak. Ankara'dan Eskişehir'e hareket edecek olan ikinci tren ise Ankara'dan 18.50'de hareket edecek ve 20.16'da Eskişehir'e ulaşacak.

ANKARA İSTANBUL HIZLI TREN SAATLERİ

Ankara Garından Söğütlüçeşme İstasyonuna günde 9 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 06:00'da hareket etmekte olup yolculuk süresi 4 saat 20 dakikadır. Son tren ise saat 22:00'de hareket etmekte olup yolculuk süresi 7 saat 57 dakikadır.

Ankara İstanbul Hızlı Tren Saatleri sonrası bir diğer en çok merak edilen konu da tren istasyonları olmuştur. Vatandaşlar tren yolculuğu sırasında uğrayacakları tren durakları nelerdir merak ediyor.

KONYA İSTANBUL HIZLI TREN SAATLERİ

Konya Garı ile Söğütlüçeşme İstasyonu arasında hizmet veren Konya - İstanbul Hızlı Treniyle günde 4 tren seferi düzenlenmektedir. İlk sefer saat 08:50'de Konya Garından, son sefer ise saat 18:45'te Konya Garından başlamaktadır.

Hızlı trenin geçtiği istasyonlardan hareket ettiği saatleri yukarıdaki listeden bulabilirsiniz. Saat yerine düz çizgi olması, trenin ilgili seferde o istasyonda durmadığı anlamına gelmektedir.

İSTANBUL KONYA TREN DURAKLARI

Konya, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme

Editör: TE Bilisim