Ferdane Kurt’a ne oldu? Müge Anlı Ferdane Kurt’un katili yakalandı mı? Ferdane Kurt cinayetinde son gelişmeler gündem oldu. Muratpaşa Mahallesi’nde yaşanan korkunç cinayette yeni gelişmeler yaşanıyor. 3 katlı bir otelde bir süredir 3 yaşındaki çocuğu ile yaşayan Ferdane Kurt iple boğularak öldürüldü. 108 numaralı odadan bir çocuğun ağlama sesinin duyulması üzerine gelen vatandaşlar gördükleri karşısında şok oldu. Katil şüphelisi Cemil V ise oteli terk ederek kaçtı. Peki, Ferdane Kurt’a ne oldu? Müge Anlı Ferdane Kurt’un katili yakalandı mı? İşte Ferdane Kurt cinayetinde son gelişmeler…

Ferdane Kurt’a ne oldu? Müge Anlı Ferdane Kurt’un katili yakalandı mı?

Ferdane Kurt’un kaldığı 108 numaralı odadan bir çocuğun ağlama seslerinin gelmesi üzerine gelen içeriye giren görevliler, odada annenin olmadığını görünce diğer odaları aramaya başladı. Bu sırada şüpheli Cemil V.’nin de kaldığı odayı terkettiğini görerek şüphelenen görevliler, onun odasına girdiklerinde Ferdane Kurt’u hareketsiz, sırtüstü yatar vaziyette bularak polise haber verdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi, kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Kadının 3 yaşındaki oğlu ise yetiştirme yurdunda koruma altına alındı.

KADIN SIĞINMA EVİNİ KABUL ETMEMİŞ

Çocuğu ile birlikte otelde yaşamaya başlayan Ferdane Kurt ile ilçe sosyal hizmetler görevlileri görüştü. Ferdane Kurt görevlilere 3 çocuğu olduğunu, çocuklarının dedeleri ve dayıları ile birlikte Malatya’da yaşadıklarını, yanındaki oğlunun ise dini nikahlı eşinden olduğunu, onun ailesinin ise çocuğu kabul etmediğini, bu nedenle eşinden ayrılarak İstanbul’a geldiğini söyledi. Görevlilerin kadın sığınma evine yerleştirme talebini de kabul etmeyen kadın, daha önce kaldığı bu yere dönmek istemediğini, iş bulup çalışarak çocuğuna bakacağını, bu nedenle otelde kalmaya devam etmek istediğini belirtti.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ ARANIYOR

Odaları kontrol eden görevliler, şüpheli Cemil V.’nin de aynı dakikalarda oteli terk etmesi üzerine durumdan şüphelenip 217 numaralı odayı kontrol ettiklerini ve kadını orada gördüklerini, daha sonra da polise haber verdiklerini söylediler. Cemil V. tarafından boğularak öldürülen Ferdane Kurt’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından Kartal Soğanlık Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesine götürüldü. Ferdane Kurt’un memleketi Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde defnedileceği öğrenildi. Polis ekiplerinin cinayetle ilgili soruşturması sürüyor.

Editör: TE Bilisim