Mesut Özil’in en güzel golleri ve asistleri en çok araştırılan konulara arasında yer almaya başladı. Fenerbahçe’de Özil heyecanı yaşanırken Sarı-lacivertliler yıllardır kurulan bir hayali gerçeğe dönüştürdü. Kariyeri boyunca yaptığı asiste ve golleriyle dikkat çeken Özil’in Fenerbahçe neler yapacağı şimdiden merak konusu. İşte Mesut Özil’in en güzel golleri ve asistleri

MESUT ÖZİL’İN EN GÜZEL GOLLERİ VE ASİSTLERİ

Fenerbahçe’de büyük bir hayal gerçeğe dönüştü. Mesut Özil transferiyle dünya çapında ses getirildi. Tüm bunların ışığında Mesut Özil transferi Fenerbahçe’ye sadece saha içinde kazandırmayacak. Milliyet’in haberine göre; Dünyanın dört bir yanında tanınan yıldız futbolcu Fenerbahçe’nin yüzü olacak.

Sarı-lacivertlilerin planlarında Özil’in bu popülaritesinden yararlanmak bulunuyor. Bunu gerçekleştirmek içinse öncelikle takımın bu sene şampiyon olması gerekiyor.

Bu sayede yıllardır uzak kalınan Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak, Mesut’un tecrübesinin ve yeteneğinin yanı sıra marka bir isim olmasından da yararlanılacak. Sarı-lacivertlilerde sportif başarısının yanında bu tip önemli uluslar arası yıldızlara ihtiyacı var.

Editör: TE Bilisim