Akıncı’nın Didem’i Deren Talu kimdir, kaç yaşında? Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu kimdir? Dün ATV ekranlarında iddialı başlayan Akıncı dizisi izleyicilerden tam not aldı. Dizinin konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla birlikte izleyenlerden alkış ve övgü toplayan Didem karakterine can veren Deren Talu hakkında detaylı araştırmalara başlandı. Peki Akıncı’nın Didem’i Deren Talu kimdir, kaç yaşında? Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu kimdir? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

5 ay önce çekimlerine başlanan Akıncı dizisi, bu akşam iddialı bir şekilde televizyon ekranına giriş yapıyor. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi yeni dönemin popüler oyuncularını başrolünde barındıran dizinin dikkatleri üzerinde toplayacak geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Kadroda yer alan isimlerden bir tanesi de Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu. Akıncı dizisi, Deren Talu’nun ilk oyunculuk deneyimi olacak.

AKINCI’NIN DİDEM’İ DEREN TALU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Deren Talu, Kasım 1996 yılında ABD’de dünyaya geldi. Deren Talu, manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu’nun kızıdır. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur. Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir. Lise eğitimini ENKA Okulları’nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles’ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu’nun defilesinde attı.

ATV’NİN YENİ DİZİSİ AKINCI KONUSU NE?

Akıncı dizisi şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesidir. Bol aksiyon sahnelerinin yanında hayatın içinden birçok konu da işleniyor. Yönetmenliğini Veli Çelik’in, proje tasarımını Hakan Kandal’ın üstlendiği dizide hayatın içinden birçok konunun da işlenirken Türk televizyonlarına farklı bir soluk getirilmesi hedefleniyor.

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul Kuzguncuk başta olmak üzere tarihi semtlerde çekimler gerçekleşmektedir. Ayrıca dizi film çekimlerinde kullanılan platolarda da birçok sahnesi yer alıyor.

AKINCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel,

Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu.

Editör: TE Bilisim