Her zaman en son haberleri takip etmek istiyor musunuz? O zaman canlı maç sonucu özellikle size ihtiyacınız olan şey. Şimdi en son haberleri takip etmek çok daha kolay olacak. Ayrıca  bunu yapmak sadece bilgisayardan değil, aynı zamanda bir cep telefonundan da yapmak çok kolaydır.

İngiltere Premier Lig deki sezon sona yaklaşıyor ve yakın turlarda sıralamanın nasıl görüneceğini öğreneceğiz.Bu arada, diye biliriz ki önemli sürprizlerinden biri Wolvesin performansı oldu. Evet, Nuno Espirito Santa ve son çekilişi 7’inci sırada bitirdi, ancak, çok az adam sonucun daha da iyiye gitmesini bekliyordu.

Takımın aynı anda Avrupa Liginde oynadığı için iki kat zoruydu. İngiltere Premier Lig de başarılı bir oyun, bu faktörlerin sonucuydu.

Mesela:

Birçok devin teklenmesi. Wolvesin  yararlanmayı başardığı mevcut şirkette,bazı üst düzey kulüpler açıkça başarısız oluyor.

Antrenörün mükemmel çalışması. Santo güvenle birkaç yıldır çalışıyor, bu yüzden onlarla iyi bir anlayış bulmayı başardı. Ayrıca takım sonuçlarında da etkilendi.

Bir takımın oyuncularının gelişimi. Sadece şampiyonanın önemli yıldızlarından biri olan ve birçok devin dikkatini çekmeyi başaran Adam Traore ye bakmak yeterlidir.

Sonuç olarak, bitişten birkaç tur önce, “Wolves” Şampiyonlar Ligi bölgesine bilet alma şansını bile koruyor. Doğru, ilk 4 e girmek oldukça olası görünmüyor, ancak takım mesafenin kesin segmentini hatasız yapmayı başarırsa, muhtemelen bir sonraki sezon için UEFA Avrupa  ligine hak kazanabilir.

Canlı maç sonucu: herhangi bir cihazdan izleme

Tüm verilerin gerçek zamanlı olarak sunulduğu spor istatistikleri sitesinde “Wolves” ve rakiplerini içeren maçların çevrimiçi sonuçlarını öğrenmek geleneksel olarak kolaydır. Canlı maç sonucunu sadece bilgisayardan değil, aynı zamanda cep telefonundan da izleye bilirsiniz.

Eyer yaz da, “Wolves” kendi pozisyonu güçlendirebilecekse, takım muhtemelen daha yüksek pozisyonlar için gelecekte rekabet edebilecektir. En azından liderlik ve antrenörlükle bağlı olduğu strateji kadar gelişme potansiyeline sahiptir. Bu, bu takımı birçok rakipten ayırıyor.

Kulübün bu sezon ileriye doğru kaliteli bir adım atabileceğini, spor istatistikleri  sitesinde öğrenebilirsiniz. Operasyonel bilgiler ve akıllı analitikler günün herhangi bir saatinde görüntülenmek için burada mevcuttur.Hatta,tüm veriler kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Editör: TE Bilisim