Al Saloussi kimdir, kaç yaşında? Al Saloussi ne iş yapıyor? Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın sosyal medyada paylaştığı dans videoları ve özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı’nın paylaşımında olan Al Saloussi kim olduğu ve ne iş yaptığı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Al Saloussi kimdir, kaç yaşında? Al Saloussi ne iş yapıyor? İşte tüm detaylar…

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla yine adından söz ettirdi.

AL SALOUSSİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Uzun süredir yeni bir ilişki yaşamayan ünlü isim ara ara farklı ünlü isimlerle adı geçen Şeyma Subaşı, çıkan aşk iddialarını yalanlayarak, şimdilerde ünlü bir yatırımcı ile birlikte dedikoduları ortada dolaşıyor. Türkiye’den giden ve Miami’de parti parti dolaşan Şeyma Şubaşı’nın adı Mısırlı bir yatırımcı ile anılıyor.

İzmir’de yaşanan 6.6 şiddetindeki depreminin hemen ardından ev partisine giden ve Instagram hesabı üzerinden yaptığı hikaye paylaşımlarıyla linç yiyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı önceki gece de yine büyük bir ev partisindeydi. Şeyma Subaşı’nın katıldığı bu ev partisinde bu aralar gündemde olan manken Şevval Şahin’de vardı. İkili takipçilerini story yağmuruna tuttu.

Şeyma Subaşı, partiye katılmadan önce Instagram hesabından lüks bir otomobili çekip takipçileriyle paylaştı. Subaşı’nın bindiği aracın Mohammed Al Saloussi’ye ait olduğu öne sürüldü.

Editör: TE Bilisim