Kaya Temel / İstanbul / Özel Haber

Başkan Mustafa Cengiz ile Teknik Direktör Fatih Terim’in arasındaki transfer tartışmasına Başkan Cengiz, sponsor bularak bu tartışmaya son noktayı koyacağını ifade etti. Galatasaray’ın transferde şimdilik gizli tutulan sponsorunun kim olacağı merak konusu oldu.

“YAZARIM ÇEKİ”

Başkan Cengiz, “Göksel Gümüşdağ ile birkaç defa görüştüm. Kimi görüştüğüm belli. Benim ne fiyat verdiğimi de tahmin edersiniz. Pazarlık yapıyoruz, beni konuşturmayın. Mayıs’tan sonrasına çek yazarım, İrfan’ı da diğerini de alırım. Bana bunu öldürseler yaptıramazlar. Hocamız da diyor ki ‘Olursa olur, olmazsa da bu kadroyla şampiyon oluruz.’ Hocamızın dediği isimler için çalışmalarımız sürüyor. Ancak sponsorla bir şeyler ayarlayacağız.” dedi.

İSTİFA YOK DEVAM!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, hem kendisinin hem de Teknik Direktör Fatih Terim’in istifa etmeyeceğini belirterek, Mayıs ayındaki seçime aday olup olmayacağını şuan bilmediğini söyledi.

FALCAO’DA SON DURUM

Başkan Cengiz, “Falcao bizim topçumuz, çok değerli fakat sakatlıktan kurtulamadı. Monaco yıllık 8 milyon euro teklif etti, kabul etmedi. ‘Ben attığım golün anonsu yapıldığın- da tribünlerin sessiz olmasından bıktım’ demiş. Ben desibel rekoru kırılmış bir yerde oyna- mak istiyorum demiş” dedi.

Editör: TE Bilisim