Acun Ilıcalı’nın duyurduğu ancak içeriği hakkında az bilginin olduğu Exxen dijital platformu hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. Uygulamada ilk dizi olacak Şeref Beyin ilk afişinin ortaya çıkmasıyla birlikte dizi hakkında vatandaşlar arama motorlarına sıkça sorular araştırmaya başladı. Peki, Acun Ilıcalı Exxen’de ilk dizi hangisi olacak? Exxen’de ilk dizi Şeref Beyin konusu ne? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Birkaç hafta önce çekimleri başlayan Şeref Bey dizisinden geçtiğimiz saatlerde ilk poster yayınlandı. Geçtiğimiz aylarda duyurulan dizinin Exxen’in ilk yapımlarından biri olması bekleniyor. Exxen’in 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayacağı açıklandı ancak hâlâ ilk gün erişime açık olacak içerikler belli değil. Bu içeriklerden birisinin Şeref Bey olma ihtimali bulunuyor.

EXXEN’NİN İLK DİZİ ŞEREF BEYİN KONUSU NE?

Şeref Bey dizisi, 10 bölümden oluşan bir kara komedi dizisi olacak. Dizinin başrolünde başarılı oyuncu Haluk Bilginer bulunuyor. Haluk Bilginer’e ise Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Songül Öden, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Beyti Engin ve Şükran Ovalı gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğin, Onur Ünlü; senaristliğini ise Yusuf Reha Alp üstleniyor.

Postere baktığımızda çok aşina olduğumuz bir yapısı var gibi duruyor ancak elbette izledikten sonra yorum yapmak daha doğru olur. Söz konusu postere yukarıdan bakabilirsiniz.

1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlaması beklenen platform ücretli üyelik ile ilerleyecek. Ancak iki farklı abonelik seçeneği olacak. Birisi reklamsız ama ücreti yüksek olacak. Diğeri ise reklamlı ve ücreti daha uygun olacak.

Dizinin konusuyla alakalı henüz net bilgi paylaşılmadı. Dizinin hikayesi hakkında detaylı bilgi paylaşıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin popüler dijital yayın platformlarından biri olması beklenen Exxen’de ilerleyen dönemde hayata geçirilecek diğer projelerde Nurgül Yeşilçay, Özgü Namal, Tolga Çevik gibi isimleri de göreceğiz. Exxen’de yayınlanması beklenen tüm içeriklere buradaki içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim