Yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı ve teknik direktör Fatih Terim’le gerçek kalitesini göstereceğine inanılan Emre Mor’un sergilediği performans, Galatasaray için tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu sezon oynadığı 13 maçta gol veya asist yapamadığı gibi, sonradan girdiği maçlarda takımına sürekli puan(lar) kaybettiren Emre Mor, dün akşam Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Club Brugge maçında da yine aynı senaryoyu yaşatırken, bu, bardağı taşıran son damla oldu. Bunun üzerine Terim’in artık genç oyuncusunu tamamen gözden çıkardığı bildirildi.

CELTA İLE MASAYA OTURACAKLAR

Emre Mor’un kiralık geldiği Celta Vigo’yla ocak ayında masaya oturmayı planlayan Galatasaray yönetiminin genç futbolcuyu İspanya’ya geri göndereceği kaydedilirken, bu oyuncunun alternatifinin de bulunduğu belirtildi. Sarı-Kırmızılıların Kayserispor’da forma giyen Bilal Başacıkoğlu ile temas kurduğu öğrenildi.

TARAFTARLARLA TARTIŞMIŞTI

Kayserispor’un Feyenoord’dan 1 milyon euroya transfer ettiği Bilal, geçtiğimiz sezon 26 maçta 3 gol atarken, bu sezon şu ana kadar oynadığı 11 maçta 3 asist yaptı. Son Sivasspor maçında taraftarlarla tartışan, antrenmanlarda huzursuzluk çıkaran genç yetenek teknik direktör Bülent Uygun’un raporu ve kulüp yönetiminin kararıyla kadro dışı bırakılmıştı.

Editör: TE Bilisim