Hatice Kolçak/Özel Haber

Metrekare fiyatları 7.500 TL’den başlayan Siltaş Marina’da daire tiplerine göre başlangıç fiyatları 2+1 daireler için 595 bin TL, 3+1’ler için 895 bin TL ve 4+1’ler için 1 milyon 270 bin TL olarak belirlendi.

3 yeni projeyle 7 yıllık yatırımı 2 yılda gerçekleştirecek

Siltaş Marina’da lansmana özel olarak peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunan Siltaş Yapı, yüksek prim hedeflediği projesini Mayıs 2020’de teslim etmeyi planlıyor.

Türkiye ekonomisine ve lokomotif konumunda olan inşaat sektörüne duydukları güvenin ışığında yatırımlarını artıracaklarının altını çizen Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özdemir, 2020’ye kadar Siltaş Marina da dahil olmak üzere 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Siltaş Marina’nın ardından Sancaktepe ve Kartal’da projelere başlayacaklarını belirten İhsan Özdemir, “Bugüne kadar inşaat sektöründe 7 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırım tutarı kadar yeni yatırımı, şimdi 2 yıl içinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

7 blokun yerinde 2 bloklu Siltaş Marina yükseliyor

İstanbul Anadolu yakasının yükselen değeri Pendik’in sahil şeridinde Pendik Marina’nın karşısında “Adalara karşı, bulutlara komşu” bir proje olarak yükselen Siltaş Marina’yı tanıtan Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, “Bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiğimiz Siltaş Marina, toplam 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı iki blokta 2+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 200 konut, 4 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 7 bloğu yıkarak yerine sadece 2 blok inşa ettiğimiz projemizin yüzde 70’ini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırdık.” dedi.

Editör: TE Bilisim