TRT 1’in reyting rekortmeni Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 12. bölümünü izleyemeyen veya internetten tekrar izlemek isteyenler Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm izleme detaylarına erişmek istiyor. Selçuklu son bölümde Batıniler Arslantaş’ı nasıl bir oyunun içine çekmektedir? Ahmed Sencer öldü mü, Arslantaş ve Sencer’in sonu ne oldu? Dizinin son yeni bölümünde yaşananlara tanıklık etmek için 14 Aralık yayın tarihli Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm izle! (12. bölüm) TRT 1 ile Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm kesintisiz izleme bilgilerine metnin devamından erişebilirsiniz.

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm izle! (12. bölüm) TRT 1 ile Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm kesintisiz izle! (14 Aralık)

Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 12. bölümde neler oldu?

14 Aralık 2020 Pazartesi saat 20:00’de TRT 1’de yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 12. bölümde, Sencer ve Arslantaş’ın akıbeti merak konusuydu.

Annesine ve kardeşine duyduğu özlem en büyük zaafı olan Arslantaş, annesine kavuşabildi mi? Onun bu zaafından yararlanacak olan Batıniler, Arslantaş’ı nasıl bir oyunun içine çekiyor?

Arslantaş’ın Sencer’i vurduğu haberini alan Terken, Nizamülmülk’ün gücünü kırmak adına hususi yiğitlik müessesini Melikşah’ın gözünden düşürmek için harekete girişir. Nizamülmülk, oğulları mesabesinde gördüğü hususi yiğitlerini nasıl müdafaa etti?

Diğer taraftan Elçin Melikşah yakınlaşmasıyla kıskançlık krizine giren Terken, Elçin’e tokat atmıştı.

Terken’den yediği tokadın intikamını almak isteyen Elçin, Seferiye’nin hastalanmasının Terken’in tezgâhladığı bir oyun olduğunu anlamıştı. Bu oyunu ortaya çıkarabilmek için ne yaptı? Terken, kurduğu oyunun ortaya çıkmasına ve Elçin’in kendisinden intikam almasını engelleyebildi mi?

Tüm bunlar oluyorken Melikşah ile yakınlaştığını düşünen Elçin’i nasıl bir sürpriz bekliyor?

Öte yandan Hasan Sabbah’ın tüm Selçuklu Devleti’ni etkileyecek şeytanî planı nedir? Sencer, Hasan Sabbah’a engel olmayı başarabildi mi?

Editör: TE Bilisim