Masumlar Apartmanı Gülru kimdir? Naci, Safiye ve Gülru’nun hikayesi nedir? gibi sorular dizi seveler tarafından sıkça araştırılıyor. Safiye ile Naci öğretmenin destansı aşk hikayesinin arasına Gülru giriyor. Diziye son  olarak dahil olan Gülru karakterinin hayatı merak konusu oldu. Salı günleri ekrana gelen dizide Naci’nin eşini rolünü Pervin Bağdat canlandıracak. Peki, Masumlar Apartmanı Gülru kimdir? Naci, Safiye ve Gülru’nun hikayesi nedir?

MASUMLAR APARTMANI GÜLRU KİMDİR? NACİ, SAFİYE VE GÜLRU’NUN HİKAYESİ NEDİR?

Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Safiye’si Ezgi Mola’nın gençlik aşkı Naci’nin gelişiyle hareketlenen Masumlar Apartmanı’na son olarak Naci’nin eşi de dahil oldu. Salı günleri yayınlanan dizide Naci’nin eşini Pervin Bağdat canlandıracak.

Pervin Bağdat, Safiye’nin eski aşkı Naci’nin eşi rolüyle izleyici karşısına çıkacak.  Naci hoca Safiye’yi yeniden kazanmak için çıkagelmişti. Olayların seyri aniden değişirken seyirciye de taze kan gelmişti. Ekranlara gelen 22 Aralık Salı akşamında yayımlanan yeni bölümle Naci hoca Safiye ile arasındaki buzları eritme imkanı bulmuştu. Safiye ile konuşmak için otelden çıktığı sırada karısı ya da eski karısı henüz detayı bilinmeyen Gülru karakterini canlandıran Pervin Bağdat diziye dahil olmuş ve Naci’nin karşısına çıkmıştı. Naci hoca yüzüğü kendisine soran Gülben’e “artık evli olmadığım için çıkardım” yanıtını vermişti.

Buradan da anlaşılacağı üzere Gülru’nun Naci hoca ile bir evlilik geçirdiği fakat artık karı koca olmadıkları kanısına varılıyor.

PERVİN BAĞDAT KİMDİR?

Bağdat, 1981 yılında dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Tiyatroya, amatör olarak 1999 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi alarak başladı. 2000 – 2003 yıllarında Hacettepe Ünversitesi Hidrojeoloji Mühendisiliği bölümünde okurken 2003 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde geçiş yaptı ve 2008 yılında mezun oldu. Aynı zamanda Uluslararsı Antik Drama Enstitüsü Oyunculuk ve Şan Eğitimi, Grotowski Workcenter Oyunculuk ve Şan Eğitimi, Stanislavski Oyunculuk Kuramı gibi farklı eğitimlere de katıldı.

Editör: TE Bilisim