Bayhan kimdir, kaç yaşında? Katarsis programında gündem olan Bayhan kimdir? Katıldığı müzik yarışmasıyla tanınan Bayhan Katarsis programındaki sözleriyle gündeme geldi. Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan Gürhan, uzman psikolog Gökhan Çınar’ın “Katarsis X-TRA” programına konuk oldu. Gündem olan Bayhan’ın kimdir sorusunu araştıran vatandaşlar için haberimizi derledik. Peki, Bayhan kimdir, kaç yaşında? Katarsis programında gündem olan Bayhan kimdir? İşte detaylar…

KATARSİS PROGRAMINDA GÜNDEM OLAN BAYHAN KİMDİR?

Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan Gürhan, uzman psikolog Gökhan Çınar’ın “Katarsis X-TRA” programına konuk oldu. Programda zaman zaman duygusal anlar yaşayan Gürhan, “Evimiz Adana’da tarla kenarındaydı. Annem ve ablamla yaşardım. Babamın bizden bağımsız Almanya’da bambaşka bir hayatı vardı. Hatırladığım en net şey hep karnım açtı” dedi.

Şarkıcı, annesinin vefatını da anlattı: “Annemin aramızdan ayrılışı çok üzücüdür. Bir gün birlikte fare zehri aldık ve evimize gittik. Eve vardığımızda zehri çay bardağına doldurdu. İlk önce ablama uzattı, o istemedi. Ardından bana uzattı, ben tam bardağı alıp içecekken ablam engelledi. Sonunda ise annem o zehirden içer gibi oldu. O an hatırladığım tek şey, bağırarak dışarı çıktı ve o andan sonra bir daha annemi hiç görmedim. Bu çaresizlikle yapılmış bir şeydi. Ben çok kötü bir çocukluk yaşadım.”

BAYHAN GÜRHAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Şarkıcı Bayhan Gürhan, annesinin kendilerine fare zehiri içirmeye çalıştığını ve çok kötü bir çocukluk geçirdiğini anlattı.

Bayhan Gürhan, 15 Mart 1980 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Asıl mesleği aşçılıktır. Orta okulu bitirdikten sonra tahsil hayatını sonlandırmıştır. Babası Sebahattin Gürhan’dır.

Bayhan Gürhan’ın hayatı film gibidir: Bayhan daha 2 yaşlarındayken Babası Sabahattin, Almanya’ya gidip eşi Kezban’ın üzerine Alman bir kadınla evlenmiş. Annesi, üstüne kuma getirdiği iddiası ile eşi Sabahattin’i Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet etmiş. Kadıncağız üzüntüden fazla dayanamayıp, Bayhan henüz 4 yaşındayken annesi Kezban Gürhan, 1984 yılında tarım ilacı içerek intihar etmiş. 1993 yılında ablası Hatice Özyaman ise 1 aylık evliyken Almanya’da geçirdiği trafik kazası sonrası öldü. Bayhan’ı babaannesi Hatice hanım büyütmüştür.

Askerlik görevini yaptıktan sonra 2004 yılında Popstar şarkı yarışmasına katılmıştır ve 3. olarak bitirmiştir. Kendine özgü yorumuyla Popstar yarışmasında dikkat çekmiştir. 2004 yılında yapılan, Kanal D’de yayınlanan bu yarışmanın sunuculuğunu Haldun Dormen ve Gamze Özçelik yapmış ve Jüri üyeliğini ise Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San, Deniz Seki yapmıştır.

Editör: TE Bilisim