Geçtiğimiz haftalarda sunucularının genelinde bir siber saldırıyla karşılaşan PUBG güncelleme yaptı. Fakat yapılan güncellemelerin ardından bazı oyun severler “PUBG oyun istemcisini yükseltmeniz gerekiyor” hatası ile karşı karşıya kaldı. Haberimizin için PUBG oyun istemcisini yükseltmeniz gerekiyor hatasının çözümüne ulaşabilirsiniz. İşte detaylar…

PUBG OYUN İSTEMCİSİNİ YÜKSELTMENİZ GEREKİYOR HATASININ ÇÖZÜMÜ! PUBG OYUN İSTEMCİSİNİ YÜKSELTMENİZ GEREKİYOR HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR?

PUBG’yi oyuncuları zaman zaman “oyun istemcisini yükseltmeniz gerekiyor” hatası ile karşı karşıya geliyor. Bunun temel nedeni PUBG’nin yeni bir güncelleme yayınlanmış olmasıdır. Güncellemeyi yaptıktan sonra hata kaybolacaktır. Peki nasıl güncelleme yaparım?

Öncellikle Steam’i kapatıp açıp güncellemeleri kontrol edin.

Daha sonra Steam’i açtığınız halde güncelleme yoksa Steam üzerindeki Kütüphane girin ve altındaki indirmeler seçeneğine giriş yapın. İndirmeler seçeneği altında güncellemelerinizi kontrol edebilirsiniz.

Fakat halen güncelleme karşınıza bu sefer oyunun dosyalarını doğrulamanız gerekmektedir. ( Steam >  Kütüphane > PUBG sağ tıklıyoruz > Özellikler > Yerel dosyalar > Dosyanın bütünlüğünü doğrula işlemini yapılacak) Tarama işlemi sonrası indirmeler kısmında inen dosyayı görebilirsiniz.

Not: PUBG hileye karşı hergün 25MB boyutlarında bir güncelleme yayınlıyor. Hemen hemen hergün gelmesinden dolayı bu sorunu yaşayanlar olabilir.

Oyun dosyalarınızı Steam üzerinden doğrulama işlemini yapın. Daha sonra güncelleme kontrolü yaparsanız güncelleme indirilecektir.

Editör: TE Bilisim