Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Sakarya, Yalova, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale İl Kongrelerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantıyla katıldı. Açıklamalarında CHP’ye sert mesajlar veren Erdoğan “Tek parti faşizmine özlem duyanların olduğunu biliyoruz.” dedi.

“HİZMETİMİZ BAYRAK YARIŞI GİBİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Bu uzun hizmet ve mücadele döneminde AK Parti’nin her kademesinde yer alan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. AK Parti’de hizmet bayrak yarışı gibidir.

Davası Hakk olanın yardımcısı Hakk’tır. Hakk olan davada zafer de muhakkaktır.

Kuruluşundan bu yana teşkilatlarımızda görev almış tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kendini, AK Parti ailesinin bir ferdi olarak hisseden herkese gönlümüz de, kapımız da, partimizin her kademesi de açıktır, açık olacaktır.

“BUGÜNLERE KOLAY GELMEDİK”

Teşkilatlarda görev alacak arkadaşlardan büyük potansiyeli harekete geçirmesini istiyorum. Günün 24 saati, yılın 365 günü kesintisiz şekilde çalışacağız.

Türkiye bugünlere kolay gelmedi. Elde ettiğimiz her kazanımın gerisinde milyonların emeği, azmi ve kanı vardır. Malazgirt’ten bu yana mücadelesiz geçen tek bir günümüz yoktur. Aradan bin yıl geçse de bize bu vatanı çok gören, yakıştıramayanlar olduğunu biliyoruz.

Ellerinden kayıp giden tek parti dönemine özlem duyanlar olduğunu biliyoruz. Ve nihayet AK Parti’nin 18 yıllık iktidarında demokrasi ve ekonomide getirdiği seviyeyi görmemek için gözlerini kapatıp, kalplerini karartanları da biliyoruz.

“KÖKLÜ REFORMLAR YAPTIK”

Ana karnındaki çocuktan, okula giden evlatlarımıza, çalışanlarımızdan ömrünün son demlerindeki büyüklerimize kadar getirdiğimiz hizmetlerden yararlanmayan tek bir kişi bulamazsınız.

Yakın tarihimizin en köklü reformunu yaparak, milli iradenin tahkimini yaparak bu yolu inşallah kapattık. Cumhurbaşkanlığı sisteminde milletin yarısından fazlasının oyunu alamayan kimseye ülkenin yönetimi teslim edilemez. Milletin oyunu alabilmek projelerle, hizmetlerle göz doldurmaktan geçiyor.

“CHP’YE AĞIR DERS VERECEĞİZ”

Biz projeler ile, 2023 hedeflerimiz ile çıkıyoruz. Yetinmiyor 2053 ve 2073 vizyonumuzu sunuyoruz. Varsa bizimle bu konularda rekabet edecek birileri onlarla her türlü yarışa varız.

Anlamsız polemiklerle milletin enerjisini heba edenlere eyvallahımız olmayacaktır.

Kendi partileri içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık ve ahlaksızlık ile yüzleşmeyenlere milletimizin ilk seçimde ağır bir ders vereceğini Cumhur İttifakı olarak görüyoruz. Bunları kendi karanlıkları ile çirkinlikleriyle baş başa bırakıyoruz.

Bu hafta sonu Diyarbakır’da 3 barajın ve bir içme suyu tesisin açılışını, İstanbul’da bir fırkateynimizin denize indirme törenini, Elazığ’da deprem konutlarının anahtar teslimini yapacağız. Hep birlikte sonuna kadar milletimize hizmet için çalışmayı sürdüreceğiz.

2023 seçimlerinde milletimizin karşısına çok daha büyük bir vizyonla çıkacağız, çünkü biz Cumhur İttifakıyız. Çünkü biz AK Parti’yiz. Çünkü biz milletin bağrından çıkmış ve sadece millete borcu olan bir hareketiz. Bu süreçte çok daha fazla fedakarlık bekliyorum.

Editör: TE Bilisim