Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş diziden neden ayrıldı? Yılmaz neden ayrıldı? Sorusu sıkça araştırılınca sizler için haberimizi derledik. ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş’in akıbeti ne oldu dizi severler tarafından merak edildi. Her bölüm izleyicide farklı heyecan yaşatan dizinin yaprak dökümü yaşaması sonrasında gelişecek olaylarda ayrı bir merak konusu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş diziden neden ayrıldı? Yılmaz neden ayrıldı? İşte tüm detaylar…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA UĞUR GÜNEŞ DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Perşembe akşamlarının sevilen dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Her bölümü heyecan dolu olan Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümü izleyicisini üzdü. Dizinin son sahnesinde Yılmaz, arabası ile hızla giderken uçurumdan aşağıya doğru yuvarlandı. İşte bu kaza sahnesi Yılmaz’ın yani Uğur Güneş’in veda sahnesi. Sevilen diziyle sözleşmesi biten Güneş’in, Kerem Alışık’la yaşadığı husumetten dolayı projeden ayrıldığı öğrenildi.

Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş 78.bölümde diziye veda etti. Böylece Vahide Perçin’in ardından flaş bir isim daha Bir Zamanlar Çukurova’ya veda ediyor.

Konuyla ilgili araştırmalarımıza göre Uğur Güneş, FOX TV’de başlayacak yeni bir projeye hazırlanıyor. Bu nedenle Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılması bekleniyor.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Sevilen dizi Bir zamanlar Çukurova’da Yılmaz karakteriyle herkesin gönlünde yer edinen Uğur Güneş Ankara’da dünyaya geldi. 13 Ocak 13 Ocak 1987 doğumlu olan oyuncu kariyerini lise zamanlarında belirledi. Bir arkadaşı sayesinde tiyatroya merak saran Güneş Ankara Sanat Tiyatrosu ile ilk kez oyunculuk kariyerine adım attı. Ayrıca Ankara Üniversitesi Dil, Tiyatro ve tarih bölümlerini de bitiren yetenekli oyuncu yer aldığı projelerde gösterdiği performans ile tüm Türkiye’de sevilen isimler arasında yer aldı.

Uğur Güneş’in yer aldığı projeler ise şöyle;

2011 – Yeniden Başla, 2013 – Şeytan-ı Racim, 2014 – Urfalıyım Ezelden, 2015 – Seddülbahir 32 saat, 2017 – İsimsizler, 2018 – Bir zamanlar Çukurova

Editör: TE Bilisim