Kaya Temel / İstanbul / Özel Haber

Galatasaray’ın parlayan yıldızı Taylan Antalyalı gen testi yaptırdı. Başarılı genç futbolcu hangi sakatlıklara karşı nasıl önlem alacağını bu test ile anlayacak. Özellikle Avrupa’daki yıldız futbolcular, kendilerini geliştirmek adına bu testi mutlaka yaptırıyor. Türkiye’ye de henüz yeni yaygınlaşan gen testini Taylan Antalyalı kendini daha da güçlendirmek için yaptırdı.

TEST NELERİ KAPSIYOR?

Taylan Antalyalı’nın yaptırdığı test uyku düzeninde tutun nasıl beslenmesi gerektiğini, hangi çalışmalara daha çok ağırlık vermesini gösteriyor. Geçtiğimiz hafta Hatayspor maçına iğneyle çıkmasına rağmen sahada fırtınalar estiren Taylan, bu test ile daha da verimli bir futbol ortaya koymaya hedefliyor.

PERFORMANSI

Galatasaray’da geçen sezonun büyük bölümünde yedek kalan Taylan Antalyalı, bu sezona damgasını vuruyor. Takımın en çok oynayan oyuncusu olan sezon başından bu yana 11 maça da 11 başlarken 982 dakika sahada kaldı ve bu alanda tek başına zirvede. Sakat olarak oynadığı Hatayspor’a karşı attığı 62 pasın 55’ini doğru adrese gönderen Taylan, girdiği 8 ikili mücadelenin de 6’sını kazanmayı başardı. Sadece 9 kez top kaybı yaparken, rakiplerinin ayağından da 4 kez top çaldı.

TERİM’DEN ZAM JESTİ

Salatasaray’da son dönemde ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan genç yıldız yıllık 2.2 milyon lira kazanıyor. Sarı-Kırmızılı Yönetimin Taylan Antalyalı’ya yüzde 100 zam yapacak ve yıllık maaşını 4.4 milyon liraya yükseltecek. Yönetimin, Teknik Direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmeden sonra böyle bir karar aldığı öğrenildi.

TAŞDEMİR YÜKSELİŞTE!

Saracchi’nin sakatlığı sonrası forma şansı bulan Emre Taşdemir, ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni topladı.

Teknik direktör Fatih Terim, Emre Taşdemir’e teklif gelmesine rağmen kadroda tuttu ve zor zamanlarında tam anlamıyla joker gibi kullandı. Taşdemir Süper Lig’de son 4 maçın 3’ünde ilk 11’de başladı.

25 yaşındaki futbolcu, Saracchi ile forma savaşına girdiğini açıkça belli etti. Ayrıca Taşdemir, gösterdiği performansla Milli Takım’a da göz kırptı.

Öte yandan, Hatayspor’a karşı son dakikalarda forma şansı bulan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray takımının vazgeçilmezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Genç futbolcu fırsat buldukça takımının itici gücü olmak istiyor.

Editör: TE Bilisim