Sefirin Kızı son bölümde Nare Sancar’la evlenmekten vaz mı geçiyor!.. Nare’nin beyaz gelinliği giymemesi için elinden geleni yapan Gediz amacına ulaşıyor mu? Sefirin Kızı 31. bölüm tek parça kesintisiz full izlemek isteyen dizi takipçileri bu akşam Star TV ile Sefirin Kızı son bölüm izleme linkini araştırmaya başladı. Yayınlandığı tarihten bu yana ekranların en sevilen dizilerinden bir haline gelmeyi başaran Sefirin Kızı güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla yayın hayatına devam ediyor. Sefirin Kızı son yeni bölümdeki gelişmeler için Sefirin Kızı son bölüm tek parça full izle! Star TV ile Sefirin Kızı kesintisiz izleme bilgileri ve 31. bölüm fragmanı haber metninde…

Sefirin Kızı son bölüm tek parça full izle! Star TV ile Sefirin Kızı canlı izle! Nare vazgeçiyor…

Sefirin Kızı yeni bölümde Sancar, Nare’ye büyük bir sürpriz yapıyor. Nare, Sancar’ı asla terk etmeyeceğini söylüyor. Düğün hazırlıkları başlıyor. Ancak Gediz, Nare ile Sancar’ın evlenmesine mani olabilmek için elinden geleni yapıyor. Sancar’a ölene kadar onunla olacağına söz veren Nare, onunla evlenmeyeceğini söyleyerek yüzüğünü Sancar’ın avuçlarına bırakıyor.

Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile birçok yetenekli ismin yer aldığı Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’de hayranlarını ağırlıyor.

Sefirin Kızı 30. bölümde neler olmuştu?

Kahraman, Sahra’nın işlediği Loki cinayetini üstlenir. Nare’nin polis çağırmaması için de, Menekşe ile Loki’nin arasınd ageçenleri açıklar.

Sancar bebeğinin babasının sorgulanmaması için cinayeti ört bas eder. Bir de üstüne Loki’nin babasına kan parası ödeyince Nare çileden çıkar.

Hayatları boyunca kavuşmak için bekleyen Sancar ve Nare, kavuştuklarını sandıkları an kültür farklılıklarıyla yüzleşmişlerdir. Namus belası, can kısası, kan parası, nişan bohçası, gelin hamamı…

Nice sevdalıyı ayıran ayrı dünyalar gerçeği, Nare’nin de üzerine kabus gibi çökmüştür. İki sevdalı, bu kabusu rüyaya çevirebilecekler mi?

İşte Sefirin Kızı 31. bölüm fragmanı;

Editör: TE Bilisim