Bir dönem çocukların en çok sevdiği diziler arasında yer alan Sihirli Annem, Türk çocuk fantastik bir televizyon dizisidir. Dizide Betüş isimli bir perinin eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi ile başlarından geçen maceralarla dolu yaşamları konu alır. Son zamanlarda Acun Ilıcalı’nın da yeniden ekranlara döneceğini haber vermesiyle tekrar gündeme gelen Sihirli Annem dizisi, yeni oluşturulan EXXEN platformunda izleyicilerle buluşacak. Peki Sihirli Annem dizisi ne zaman başlıyor? EXXEN’deki Sihirli Annem paralı mı olacak? Sihirli Annem dizisine dair tüm detaylar haberimizin devamında…

SİHİRLİ ANNEM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

17 yıl sonra yeniden izleyicileriyle buluşacak olan ‘Sihirli Annem’, Acun Ilıcalı’nın 2021 yılının başında yayın hayatına başlayacak olan yeni platformu ‘Exxen’de yayınlanacak. Yayınlandığı döneme damga vuran ‘Sihirli Annem’ dizisi, Acun Ilıcalı’nın yeni kurduğu dijital platformu ‘Exxen’ için yeniden çekilecek. Henüz net bir tarih belli olmasa da hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü ve en kısa zamanda izleyiciler ile buluşacağı belirtiliyor.

EXXEN’DEKİ SİHİRLİ ANNEM PARALI MI OLACAK?

Netfilix vb. flatformlara rakip olacak EXXEN paralı olacak. Ancak bu ücretin herkesin ulaşabileceği uygun bir meblağ olması planlanıyor. Sihirli Annem’de EXXEN’de yayımlanacak. Dolayısıyla verilen ücretle hem Sihirli Annem hem de diğer sevilen yapıları takip edebilirsiniz. EXXEN’in ücreti konusunda Acun Ilıcalı’nın açıklaması ise şu şekilde:

“(EXXEN’in ücreti) Belli değil ama bana göre makul bir fiyatla başlayacaklar. Ciddi rakip var. Yeni bir rakip daha geliyor. Cazip hale getirmek ve tüm dijital abonelerden müşteri kapmak için bayağı bir iyi fiyat çekeceklerdir. Sadece bir soru: ‘Dijital platform dizi izleyicisi uçuk kaçık işleri tercih eder. Bizim yerliler bu zenginliği ne ölçüde yakalayacak?’ Bunun da bir testi olacak bu platform.”

Editör: TE Bilisim