MasterChef yarışmacıları finale adım adım yaklaşırken yaşadıkları stresle sinirler iyiden iyiye geriliyor. Sık sık küçük tartışmaların yaşandığı programda son olarak Esra ve Eray’ın şiddetli tartışması gündem oldu. 2 Kasım’da yaşanan ekşili köfte tartışmasının ardından Esra Tokelli’nin yaşı kaç, mesleği ne, kimin kızı? Esra Tokelli kimdir, nereli, evli mi? soruları araştırılmaya başlandı. Esra Tokelli MasterChef 2020’nin en çok konuşulan adaylarından biri. Peki, programa katıldığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken MasterChef Esra’nın yaşı kaç, mesleği ne? Esra Tokelli kimdir, nereli, evli mi, nerede yaşıyor? Bilgiler haber metninde.

MasterChef Esra Tokelli ve Eray Aksungur tartışmasını izlemek için tıklayın!

MasterChef Esra’nın yaşı kaç, mesleği ne? Esra Tokelli kimdir, nereli, evli mi?

MasterChef 2020 Türkiye programına İstanbul Fatih’ten katılan Esra Tokelli 41 yaşındadır. 24 yaşında bir oğlu bulunan Esra Tokelli, eski eşi ve oğluna dair herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmuyor.

MasterChef Esra Tokelli, yemek yapmayı çok sevdiğini ifade ediyor.

MasterChef Türkiye’de jüri karşısına çıkacak olan ve üçlü düelloya kalabilmek için beş dakika süresi bulunan Esra Tokelli daha önce de Yemekteyiz’e katıldı. Sinem Hükümdar, Dilşad Atınçoğlu, Kezban Kaymaz ve Fahrettin Atalay ile birlikte birincilik mücadelesi verdi ve kazandı. Ev yemekleri yapıp satıyor. Bekar bir ev hanımı olan Tokelli, geçimini dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlıyor.

Tecrübeli yarışmacının Instagram adresi; @esratokelli

MasterChef Türkiye’de son 16’ya kalmayı başaran isimler arasında yer alan Esra Tokelli’nin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından annesiyle birlikte paylaştığı fotoğrafı da yoğun ilgi görmüştü.

Editör: TE Bilisim