Türkiye’de ilgiyle yakından takip edilen O Ses Türkiye yarışmasında final günü geldi. Uzun süredir birbirinden güzel seslerin yarıştığı program artık final yapacak. Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada 2020’nin şampiyonu belli oluyor. Türkiye’nin en iyi sesi olmak için yapılan yarışmada verilen mücadeleler artık son buluyor. Bu kapsamda ise merak büyük. Vatandaşlar internette sıklıkla hangi yarışmacının birinci olduğunu araştırıyor. Peki, O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? 2020 O Ses Türkiye birincisi kazananı açıklandı mı? detaylar haberimizde…

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU? 2020 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ KAZANANI AÇIKLANDI MI?

Türkiye’nin en iyi sesi olmak için yarışmacıların mücadele ettiği O Ses Türkiye’de yarı final 14 Şubat Cuma akşamı 17 yarışmacının performansı ile gerçekleşeti. 15 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de ise şampiyonun belli olacağı O Ses Türkiye final heyecanı ekranlara geldi.

O Ses Türkiye finalinde son ikiye kalan isimler Seda Sayan’ın takımından Alkan Dalgakıran ile Beyazıt Öztürk’ün takımından Uygar Erdoğan oldu.

Yarışmacılar son turda bir defa daha performansları sergiledi. Canlı yayındaki son sms oylamasının sonuçlarına göre ise O Ses Türkiye 2020 şampiyonu olan isim ise Seda Sayan’ın takımından Alkan Dalgakıran oldu.

Finale kalan isimler şöyle:

Soner Kip: Beyazıt Öztürk’ün takımında

Turgut Çıngı: Murat Boz’un takımında

Eyüp Sultan Aylar: Hadise’nin takımında

Uygar Erdoğan: Beyazıt Öztürk’ün takımında

Alkan Dalgakıran: Seda Sayan’ın takımında

Biran Ceren Dörter: Hadise’nin takımında

Editör: TE Bilisim