Hasan Kiraz cinayeti çözüldü mü? Müge Anlı Hasan Kiraz’ı kim öldürdü? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Hasan Kiraz, 17 Mayıs 2017’den bu yana kayıptı. 2014 yılında geçirdiği trafik kazası ile felçli kalan Hasan’ın tazminat davasından alacağı para bekleniyordu. 231 bin lira alacağı olan Hasan’ın paranın hesaba yatmadan 1 ay önce kaybolması dikkat çekerken, ailenin bir ay içerisinde kayıp başvurusu yapmaması da tüm ibreyi bu yöne çevirmişti. Peki, Hasan Kiraz cinayeti çözüldü mü? Müge Anlı Hasan Kiraz’ı kim öldürdü? İşte tüm detaylar haberimizde…

Muğla’nın Dalaman ilçesinde 4 yıl önce kaybolan Hasan Kiraz’ın kaybolması davası Müge Anlı’da en çok dikkat çeken olayların başında yer alıyor. Organize şekilde sigorta usulsüzlüğü iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Detaylar haberimizde….

HASAN KİRAZ CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ MÜ? MÜGE ANLI HASAN KİRAZ’I KİM ÖLDÜRDÜ?

Müge Anlı’nın incelemesi ardından üzerine gittiği Hasan Kiraz davasında, eldeki deliller ve tanıkların ifadesi program boyunca dinlendi. Tutarsızlıkların yer alması Müge Anlı’nın da dikkatini çekerken, sonunda dava ile ilgili gözaltılar başladı.

Ailenin bir ay içerisinde kayıp için başvuru yapmaması nedeni ile şüpheleri üzerine çektiği dosyada, toplamda 17 kişi gözaltına alındı. Hasan Kiraz’ın abisi Hüseyin Kiraz’la birlikte Sakarya’dan gelen polisler, Hüseyin Kiraz’ın eşi ve babayı da gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyette sorgusu devam ediyor.

Müge Anlı canlı izle 1 Şubat Pazartesi! ATV canlı yayın Müge Anlı izle HD

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim