Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin yaptığı transferlerle limit aşımı yapıp yapmadığı merak konusu oldu. Başkan Cengiz, limit aşımının olduğunun işaretlerini vererek, hangi kulübün ne kadar harcama yaptığını, TFF’nin incelediği dosyaları açıklamasını istedi. Cengiz, “Beşiktaş'a katılıyorum ve artırıyorum. Bütün transfer dönemleri tek tek incelensin. Her şey açıklansın. UEFA'dan da rica ediyorum, bizleri inceleyin” dedi.

MASA OYUNU YOK

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Mohammed transferinde çok zorlu süreçten geçtiklerini dile getirerek, “Fenerbahçe, Mohammed’e bizden 2 ay önce teklif götürmüş. Aynı zamanda teklif götürmedik. Bizim için ayıp” ifadesini kullandı. Başkan Cengiz, Sarı-Lacivertli takıma biz masalara ortak olmayız mesajını da verdi.

İRFAN’I ALSAK GEDSON’U DA ALIRDIK

Başkan Cengiz, İfran Can Kahveci'ye, 5,5 milyon euro + Linnes ve 2 milyon euro bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 teklif ettiklerini açıkladı. Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise Fenerbahçe’nin 10 milyon euro, Deniz Türüç ve Tolga Ciğerci’yi önerdiğini söyledi. Başkan Cengiz, “Biz İrfan’ı alsaydık Gedsonu da alabilecek limitimiz vardı. Biz Erencan'ı açıkladığımız için eleştiriliyoruz. Tamamen şeffafız. Rakibimiz 7 milyon euro dedi. Bana 10 deniyor, 7 açıklanıyor. Ben de bunu merak ediyorum.” ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilisim