• En iyi kozmetik markalarından biri olan Avon'da parfüm, krem, ruj, maskara gibi çeşitli ürünleri tek tıkla kolayca bulabilirsiniz. Müşteri hizmetleriyle konuşmak da çok kolaydır. Müşteriler ve satış temsilcileri için iki ayrı ücretsiz görüşme vardır. Ulaşılması bu kadar kolay olmasının nedeni budur. Avon müşteri hizmetleri telefon numarası aracılığıyla mesai saatleri içinde her türlü konuda destek alabilirsiniz.

AVON MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI NEDİR?

Avon müşteri hizmetlerinin telefonu numarasından merak ettiğiniz her konuda bilgi alabilir, müşteri temsilcisinden sorularınıza daha detaylı cevap alabilirsiniz. Avon müşteri hizmetleri telefon numarası ile veya çağrı merkezinden destek alarak sorunlarınıza kısa süre içinde çözüm bulabilir ve mağduriyetinizi giderebilirsiniz.

    AVON MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDADIR?

    Avon müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için Avon müşteri hizmetlerini mesai saatleri içinde arayabilirsiniz. Avon müşteri hizmetleri bu mesai saatleri içinde hizmet vererek sizlerin her türlü sorununa her zaman çözüm bulmaktadır. Bununla birlikte hafta sonu çalışmadıkları için bu zaman diliminde sorunlarınızı Avon’un internet sitesi üzerinden çözebilirsiniz.

    • Avon Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 08.00 – 20.00

    AVON MÜŞTERİ HİZMETLERİ FAKS NUMARASI NEDİR?

    Bir belge veya evrak iletmeniz gerekiyorsa Avon’a faks üzerinden ulaşabilirsiniz. Yaşadığınız şehirde bir Avon şubesi bulunmuyor olabilir veya bir müşteri temsilcisi tanımıyor olabilirsiniz. Bu durumda Avon ile iletişim kurmak için veya müşteri temsilcisi olmak için bazı belgeleri göndermeniz gerekebilir.

      AVON MÜŞTERİ HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON NUMARASI VE ADRESİ NEDİR?

      Avon markasının genel merkezi İstanbul şehrinin Kağıthane ilçesinde yer almaktadır. Eğer müşteri hizmetleri ile sorunlarınızı çözemediyseniz veya genel merkeze gitmeniz gerekiyorsa bu adrese gitmelisiniz. Ayrıca genel müdür ile doğrudan görüşmek için de direkt merkeze gidebilirsiniz.

      • Avon Genel Müdürlük Adresi: Tekfen Kağıthane Ofispark A Blok Kat: 4/11 Merkez Mah. Bağlar Cad. No: 14 Kağıthane, İstanbul

      AVON İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

      Avon markası içinde bir çalışan olarak yer almak istiyorsanız insan kaynaklarını arayarak bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Hangi pozisyonların açık olduğu, size hangilerinin uygu olduğu, çalışma koşulları gibi konularda insan kaynakları size en doğru bilgiyi sağlayacaktır. Avon insan kaynaklarına ulaşmak için doğrudan müşteri hizmetlerini de arayabilirsiniz veya Avon’un resmi web sitesinden insan kaynakları sayfasına girebilirsiniz.

        AVON MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM FORMU NEREDEN DOLDURULUR?

        Avon’a dilek, öneri, şikayet ve isteklerinizi iletmek için müşteri hizmetleri iletişim formunu doldurabilirsiniz. Bunun için Avon’un internet sitesine girmeniz ve sıkça sorulan sorular kısmına erişmeniz yeterlidir. Burda konu aratması yaparak merak ettikleriniz konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Avon’a Sor kısmından adınızı, soyadınızı, mail adresinizi yazıp kategoriyi seçtikten sonra mesajınızı yazarak iletişim kurabilirsiniz.

        • Avon Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

        AVON MÜŞTERİ HİZMETLERİ ŞİKAYET HATTI TELEFON NUMARASI NEDİR?

        Avon ile ilgili herhangi bir konuda sorun yaşadıysanız Avon müşteri hizmetleri şikayet hattını arayabilirsiniz. Avon şikayet hattını 08.00 – 20.00 saatleri arasında arayarak bildirimde bulunabilirsiniz. Sorununuzu, önerinizi veya şikayetinizi dile getirerek en kısa zamanda çözüme ulaşabilirsiniz.

        Editör: TE Bilisim