TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda oyuncuları başarılı performanslarıyla adından sıkça söz ettiriyor. İzleyicisinin gönlünü fethetmeyi başaran dizinin gerek ana kadrosu gerekse senaryonun akışı doğrultusunda yer alan konuk oyuncular izleyici tarafından çok seviliyor. Dizinin ana kadrosundan Ayşe Hoca'nın ayrılığı geçtiğimiz hafta Kırmızı Oda gündemine damga vurmuştu. Şimdilerde ise Kırmızı Oda Deniz Hoca diziden ayrılıyor haberleri hayranlarını meraklandırdı. Burak Sevinç'in yeni bir dizide rol alacağı iddia edilirken, diziye ne zaman veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Kırmızı Oda Deniz diziden ayrılıyor mu? Burak Sevinç hangi dizide oynayacak? Bilgiler yazımızın devamında...

Burak Sevinç hangi dizide oynayacak?

Kırmızı Oda dizisinin güçlü karakterlerinden Deniz Hoca rolündeki Burak Sevinç'in diziye veda haberleri dizi takipçilerinin gündeminde. Burak Sevinç hangi dizide oynayacak, Burak Seninç Kırmızı Oda'dan ayrılacak mı sorularının yanıtı merak ediliyor.

Son zamanlarda dijital platformlara olan ilginin artmasıyla oyuncular da birden fazla yapımla anlaşma sağlayama imkanı buluyor.

Sosyal medyada gündem olan Kırmızı Oda’nın Deniz’i Burak Sevinç’in yeni dizisi ise BluTV’de yayınlanıyor. Yeni dizisinin isminin ise Bonkis olduğu öğrenildi.

Kırmızı Oda Deniz diziden ayrılıyor mu?

Burak Sevinç Youtube’da bir kanalda yaptığı röportajda yeni dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni dizisi Bonkis hakkında bilgi veren Burak Sevinç, Kırmızı Oda'dan ayrılık iddialarına da açıklık getirdi.

Burak Sevinç verdiği röportajda şu ifadelere yer verdi;

'Bonkis’in çok tatlı bir hikayesi var. Benim çok hoşuma gitti. Hem bölümleri kısa hem de arta kalan zamanımı Kırmızı Oda’da Deniz olarak geçirmek beni çok heyecanlandırıyor.'

Bu açıklamaların ardından ünlü sanatçının Kırmızı Oda'dan ayrılık haberleri de yalanlanmış oldu.

Editör: TE Bilisim