CEPTETEB, TEB'in internet, cep telefonu, destek merkezleri ve ATM'ler gibi dijital kanallar üzerinden tüm bankacılık işlemlerini en basit ve hızlı şekilde sağlayabilen yeni nesil dijital bankacılık platformudur. CEPTETEB müşteri hizmetleri, kullanıcılara her türlü konuda destek vermek için 7/24 çalışmaktadır.

CEPTETEB MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI NEDİR?

CEPTETEB çağrı merkezinin cep telefonu numarasından ilgilendiğiniz her konuda bilgi alabilir, müşteri temsilcisinden sorularınıza cevap alabilirsiniz. Kendi başınıza çözüm üretemeyeceğiniz durumlarda, CEPTETEB müşteri hizmetleri telefon numarası ile veya çağrı merkezinden destek almak en mantıklı seçimdir.

  • CEPTETEB Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 850 222 09 29

CEPTETEB MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDADIR?

CEPTETEB müşteri danışmanlarıyla iletişime geçmek için CEPTETEB destek merkezini 7/24 arayabilirsiniz. CEPTETEB müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vererek sizlerin her türlü sorununa her zaman çözüm bulmaktadır.

  • CEPTETEB Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 00.00 – 23.59

CEPTETEB MÜŞTERİ HİZMETLERİ FAKS NUMARASI NEDİR?

Eğer iletmeniz gereken belge veya evrak varsa CEPTETEB’e faks üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca almak istediğiniz belgeleri faks ile almak istiyorsanız bunun için en yakın TEB şubesine giderek veya TEB telefon şubesini arayarak bildirimde bulunabilirsiniz.

  • CEPTETEB Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0 850 200 06 66

CEPTETEB MÜŞTERİ HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON NUMARASI VE ADRESİ NEDİR?

CEPTETEB bankasının genel merkez şubesi İstanbul Ümraniye’de yer almaktadır. Evrak iletme, genel müdürle konuşma veya mücbir sebepleri bildirme gibi durumlarda bu merkeze gidebilirsiniz. Ayrıca evden çıkmadan işinizi halletmek istiyorsanız CEPTETEB müşteri hizmetleri genel müdürlüğünü telefon numarasından aramanız yeterlidir.

  • CEPTETEB Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0 216 635 35 35
  • CEPTETEB Genel Müdürlük Adresi: TEB Kampüs C ve D Blok Saray Mah. Sokullu Cad. No:7A - 7B Ümraniye 34768 / İSTANBUL

CEPTETEB İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Eğer CEPTETEB firmasında çalışmak istiyorsanız insan kaynaklarını arayarak bu konuda bilgi alabilirsiniz. Açık pozisyonlar, size uygun çalışma alanları, firmanın çalışma politikaları gibi her türlü konuda insan kaynaklarını aramanız doğru olacaktır. Ayrıca CEPTETEB bu konu için TEB Kariyer isimli bir platform kurmuştur. Buraya internet sitesi üzerinden girerek her türlü konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. Çalışma hayatı, deneyimler, stajlar ve programlar gibi konular için hemen TEB Kariyer sitesine girebilirsiniz. CEPTETEB insan kaynaklarına ulaşmak için doğrudan müşteri hizmetlerini arayabilir ve oradan yönlenebilirsiniz.

  • CEPTETEB İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 0 850 222 09 29

CEPTETEB MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM FORMU NEREDEN DOLDURULUR?

Dilek, öneri, şikayet ve isteklerinizi firmaya iletmek için CEPTETEB müşteri hizmetleri iletişim formunu doldurabilirsiniz. Bunun için CEPTETEB’in internet sitesine girmeniz, iletişim konusu seçmeniz, daha sonrasında kategori ve alt kategori seçerek mesajınızı yazıp göndermeniz yeterlidir. Bu sayede daha kaliteli bir hizmet alabilir veya olası ihlalleri önleyebilirsiniz.

  • CEPTETEB Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

CEPTETEB MÜŞTERİ HİZMETLERİ ŞİKAYET HATTI TELEFON NUMARASI NEDİR?

Eğer CEPTETEB müşteri hizmetlerinde veya CCEPTETEB ile ilgili herhangi bir sorun yaşadıysanız CEPTETEB müşteri hizmetleri şikayet hattını arayabilirsiniz. Bu numara yine CEPTETEB’in müşteri hizmetleri numarası ile aynıdır. Telefondaki yetkiliye şikayet için aradığınızı söylediğinizde sizi ilgili numaraya aktaracaktır. Bu konuda sorununuzu dile getirdiğiniz takdirde yetkililer en etkili şekilde ve kısa süre içinde probleminizi çözecektir.

  • CEPTETEB Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0 850 222 09 29
Editör: TE Bilisim