Beşiktaş, sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk edecek. Vodafone Park'taki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Beşiktaş - Konyaspor maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz ve Bernard Mensah cezaları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları bulunan Rıdvan ve Gökhan Töre maç kadrosunda yer almıyor. İşte Beşiktaş – Konyaspor maçının muhtemel 11'leri…

Ligin 21. haftasını lider olarak tamamlayan siyah-beyazlı takım son 2 haftada yitirdiği 5 puanla 23. haftada 3. sıraya geriledi. Ligde 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgisi bulunan siyah-beyazlı takım, 45 puan elde etti.

İttifak Holding Konyaspor ise son 5 maçta 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan İttifak Holding Konyaspor, 24 puanla 15. sırada bulunuyor.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz ve Bernard Mensah cezaları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıkları bulunan Rıdvan ve Gökhan Töre maç kadrosunda yer alamayacak.

Konyaspor'da Alper Uludağ, Anicic, Miya, Adil Demirbağ ile Sehic sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Wellinton, NSakala, Atiba, Josef, Ljajic, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Konyaspor: Eray, Skubic, Abdülkerim, Ahmet Çalık, Guilherme, Jevtovic, Amir Hadziahmetovic, Milosevic, Sekidika, Cikalleshi, Kravets

Editör: TE Bilisim