TTozkoparan İskender 8. ve 9. Bölüm izle! Tozkoparan İskender son bölüm izle kesintisiz HD izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Son bölümü büyük beğeniyle izleyen izleyiciler gözünü yeni bölüme çevirdi. Son bölümde İskender’i gözü kestiren Giovanni yeni bölümde yine rahat durmayacağa benziyor. Zorlu bir dönemden geçen İskender’i yeni bölümde neler bekliyor? İşte Tozkoparan İskender 8. ve 9. Bölüm izle! Tozkoparan İskender son bölüm izle kesintisiz HD izle!

Tozkoparan İskender 8. ve 9. Bölüm izle! Tozkoparan İskender son bölüm izle kesintisiz HD izle!

TOZKOPRAN 8. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

TOZKOPARAN İSKENDER 7. BÖLÜM ÖZETİ

İskender, ok atışı sırasında istemeyerek Cihangir’in düşmesine sebep olur. İskender’i kışkırtan ve hafif bir çarpmayı abartarak canı yanmış gibi kendini yerlere atan Giovanni istediğini alır. Artık Giovanni’nin elinde İskender’e karşı büyük bir koz vardır.

Kasırga da bu olayı bir an önce Refika’ya haber vermek ve İskender’in olabilecek en büyük cezaya çarptırılmasını sağlamak istemektedir. İskender’i yalnız bırakmayan Mavi Ay, Giovanni’yi olayların istemeyerek gerçekleştiğine ikna etmeye çalışır. Böylece Giovanni, hem İskender’e hem de Mavi Ay’ın diğer üyelerine ceza vermeyi kararlaştırır. Olanlardan kendisini sorumlu tutan İskender çok üzülür.

Tozkoparan İskender 8. ve 9. Bölüm izle! Tozkoparan İskender yeni bölüm canlı izle!

Salih ve Rüya anne-babasından uzak kalan İskender’e kol kanat gererek moral vermeye çalışırlar. Diğer yandan Kasırga, olan biteni Refika’ya sonunda anlatır ve İskender’in okuldan uzaklaştırılması istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesine yol açarlar. Giovanni’nin Mavi Ay’a vereceği ceza ne? İskender girdiği bunalımdan çıkabilecek mi? Kasırga İskender’in ceza almasını sağlayabilecek mi?

Disiplin kuruluna başkanlık eden Refika’nın, İskender’in okuldan uzaklaştırılmasına yönelik vereceği karar ne olacak?

Editör: TE Bilisim