Müge Anlı son bölüm izle 8 Şubat Pazartesi! ATV Müge Anlı programı son bölüm kesintisiz izle HD! Hafta içi her gün saat 10:00’da izleyicisiyle buluşan Müge Anlı, birçok olayı aydınlatma devam ediyor. Arif Verimli, Şevki Sözen ve Rahmi Özkan'ın da katıldığı yayında yine birbirinden çarpıcı dosyalar işlenerek çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. Peki, bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte Müge Anlı son bölüm izle 8 Şubat Pazartesi! ATV Müge Anlı programı son bölüm kesintisiz izle HD...

Müge Anlı her gün çarpıcı olayları ele alıyor. Çözüme kavuşturmak için de ekibiyle olan gücünü ortaya koyup herkesi sevindirmeye çalışıyor. Yıllardır devam eden yayın maratonunda pek çok aileyi ve vatandaşı sevindiren başarılı gazeteci ve takım arkadaşları bugün de yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkı ve birçok alandaki iyilikleri ile de gündemde olan Anlı, bugün de pür dikkat izlenecek.

Müge Anlı son bölüm izle 8 Şubat Pazartesi! ATV Müge Anlı programı son bölüm kesintisiz izle HD

MÜGE ANLI 8 ŞUBAT YOUTUBE İZLE!

MÜGE ANLI 5 ŞUBAT YOUTUBE İZLE!

MÜGE ANLI’DA NELER OLMUŞTU?

Müge Anlı'da son olarak, 16 yaşındaki liseli kız bulundu. İzmir Bayraklı'daki evlerinden ders çalışacağım diyerek evden çıktı bir daha geri dönmedi. Burak adlı birinin kaçırdığı iddia edilmişti. Küçük kız 5 gün sonra bulundu, ablasına teslim edildi. Firdevs ile ailesi canlı yayınımızda kavuştu. Gözyaşlarına hâkim olmayan anne ve baba kızlarına sarıldı. Firdevs, annesini üzdüğü için üzüldüğünü ifade etti ve geçe kaldığı için annesi ona kızınca kaldıramadığını ve o da eve gitmekten vazgeçtiğini belirtti. Umur Yıldırım, Aleyna Çakır’ın avukatı canlı yayında. Umur Bey, aslında böyle zorlamaya gerek kalmadan adli makamların bu delilleri kendisi toplaması gerektiğini vurguladı ama öyle ya da böyle bizler kendi çabamızla bu bulguları topladık dedi. Olayın Ümitcan’ın anlattığı gibi çıkmadığı ifade edildi. Eldeki bulguların farklı olduğunu belirtti. Tırnakta çıkan dokularla sperm örneklerinin aynı kişiye ait olduğunu ve bunun Ümitcan Uygun’a ait olduğunu belirtti. Ve dokuların bütün parmaklarında çıktığı belirlendiğinin altını çizdi. 16 yaşındaki Sude’nin psikolojik sorunları olduğu ve Kayseri Melikgazi’den 2 gün önce kaybolduğunu açıklandı. Sude nerede? İbrahim Paksoy'un kaybında ilginç olay. Kaybolduğu dönemde sevgilisinin çalıştığı mekanda çıkan çatışmada bir kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Editör: TE Bilisim