Brawl Stars bakım molasının ne zaman biteceğine merak konusu oldu. PVP yani çevrimiçi oynanan oyunda zaman zaman yapılan güncellemeler nedeniyle bakım molası veriliyor. Bu neden bir çok oyuncu yeni bir el atabilmek için oyunun ne zaman açılacağını merak ediyor. Konuyla alakalı detaylar siz oyunseverler için derledik. Peki, Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2021? Brawl Stars neden açılmıyor?

BRAWL STARS BAKIM MOLASI NE ZAMAN BİTER 2021? BRAWL STARS NEDEN AÇILMIYOR?

Sadece Türkiye’de değil dünya üzerinde de büyük beğeniyle oynana oyunun zaman zaman iyileştirmelere ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden sık sık güncellemeler getirerek bakım molası veriyor.

Brawl Stars’a yakın zamanda gelen güncellemeyle birlikte bir bakım molası verildi ve oyuna girmek isteyen oyuncular Bakım Molası uyarısı aldı. Bu gelişmenin ardından oyuncular molanın ne zaman biteceğini merak ediyor. Brawl Stars bakım molası genellikle 1-4 saat arası sürmektedir. 

Bu süre duruma göre uzayıp kısalabilir. Bakım sürecinde hesabınıza hiçbir zarar gelmez ve bakım bittiğinde oyunu oynamaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Mobil cihazlarda oynanan oyunlarda sürekli olarak güncelleme işlemi yapmak ve oyun dosya boyutunu yükseltmek yerine oyun içerisinde bakım molası adı verilen işlemi uygulamak daha doğrudur. Brawl Stars oyunu da mola adı verilen ve oyunu güncelleştirmeye gerek kalmadan yenileyen bu yöntemi tercih etmiştir.

Oyuna giriş yaptıktan sonra uyarı levhası şeklinde kullanıcının karşısına çıkan bakım molasının yapılmaması durumunda oyuncu tarafından oyunu oynayabilmek mümkün olmaz. Oyuncuların daha akıcı ve daha sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamaları adına üretilmiş olan güncellemeler şeklinde tanımlanabilir. Brawl Stars oyununun mola zamanları oyunun resmi Twitter hesabından yayınlanır. Bir kaç saat ya da daha az süre ile gerçekleşecek olan bu işlem, oyuncuların deneyimlerini yükseltmek adına yapılır.

Editör: TE Bilisim