Necati Şaşmaz uzun bir aradan sonra efsaneler arasında yer alan Kurtlar Vadisi dizisiyle tekrardan ekranlara dönüyor. Dizinin ne zamana başlayacağına dair detaylar hayranları tarafından araştırılırken Kurtlar Vadisi Kaos’un oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran dizi hakkında detayları sizler için derledik. Peki, Kurtlar Vadisi ne zaman yayınlanacak? Kurtlar Vadisi 2021’de yeni bölümleri ile başlayacak mı?

KURTLAR VADİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sevilen dizi Show TV’de Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle 2021 yılında devam edecek. Show TV’de ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin 2021 yılının Şubat ayında çekimlerine başlayacağı ve izleyiciyle buluşacağı müjdesi verildi

KURTLAR VADİSİ 2021’DE YENİ BÖLÜMLERİ İLE BAŞLAYACAK MI?

Birçok kanalda tekrar bölümleri yayınlanan dizi, yeni kadrosuyla hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, ise "Kurtlar Vadisi Kaos diye bir dizimiz olacak. Senaryosunu yazdık. Onu yakın bir zamanda televizyon ekranında inşallah, şubat ayı gibi düşünüyoruz. Senaryosu bitti, bir kaç bölüm yazıldı. Tabii ki üzerinde değişiklikler olacaktır, gündemi yakalamak adına" açıklamasında bulunmuştu.

Yapımcı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz dizi hakkında şu detayları paylaştı:

"Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız."Yapımcı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz dizi hakkında şu detayları paylaştı:

"Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız."

Editör: TE Bilisim