Müge Anlı canlı izle yazarak internet üzerinden bugünkü programa erişmek isteyen izleyiciler, canlı yayında neler yaşanacağını merak ediyor. Özellikle Şiar Kılıç olayına dair son durumu yakından takip eden seyirciler yeni bölümde gelişmeleri yine an be an kaçırmak istemiyor. Haberimizin içerisinden Müge Anlı canlı yayın izle seçeneğine ulaşabilirsiniz. İşte Müge Anlı canlı izle 11 Şubat Perşembe! ATV ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izle!

Müge Anlı canlı izle 11 Şubat Perşembe! ATV ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izle!

Sakarya’da bir evde çıkan yangın sonucu hayatını kaybeden Şiar Kılıç’ın babası Müge Anlı’nın programına katıldı. Baba Samet oğlunun yangında değil, daha öncesinde öldürüldüğünü söyledi. İddiaların üzerine Müge Anlı ve ekibi olayı araştırmaya başladı. Bölümde ortaya atılan iddialar gün yüzüne çıktı. Polis ekipleri olaya karışan Gülizar ve Hami ikilisini sorguya aldı.

MÜGE ANLI ŞİAR KILIÇ CİNAYETİ 

Müge Anlı'nın küçük çocuğun şüpheli ölümünün üzerine gitmesinin ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı talimat vermiş, anne Gülizar ve sevgilisi Hami'yi gözaltına alınmıştı. Sakarya Emniyeti, şüpheli Hami'nin annesi E.K. ve erkek kardeşi Y.K.'nin de ifadeleri alınmak üzere götürüldü.

MÜGE ANLI ŞİAR KILIÇ İTİRAF 

Müge Anlı, gece boyu devam eden ifade işlemleri sırasında şok itiraf geldi. Seyircileri ekran karşısında buz kesen olayda itirafın ardından taşlar yerine oturdu. Gelen ilk itirafı canlı yayında izleyicileriyle paylaşan Anlı; "Hami'nin erkek kardeşi Y.; ifade işlemleri sırasında Şiar'ı, Gülizar ve Hami'nin birlikte benzin dökerek yaktığını söyledi" dedi. Anne Gülizar, sevgilisi Hami'nin oğlunu öldüresiye dövdüğünü, demir çubukla taciz ettiğini de Müge Anlı'ya itiraf etmişti.

Editör: TE Bilisim