Doktor Ali Vefa'ya küçük yaştan beri sahip çıkan ve kol kanat geren Adil Hoca'nın diziden ayrılacağı haberleri hayranlarını üzdü. Adil Hoca (Adil Erinç) karakterinde Ragıp Reha Özcan yer alıyordu. Reha Özcan oyunculuğuyla beğeni toplarken diziye veda edeceği haberleri ise hayranlarını bir hayli üzdü. Reha Özcan'ın diziden ayrılma nedeni ve konunun detayları merak ediliyor. Peki, Mucize Doktor Adil Hoca öldü mü? Adil Hoca (Reha Özcan) diziden ayrılıyor mu? Bilgiler yazımızda.

Mucize Doktor Adil Hoca öldü mü? Adil Hoca (Reha Özcan) diziden ayrıldı mı, neden?

Mucize Doktor'da Adil Erinç karakterinde rol alan reha Özcan'ın diziden ayrılacağı öğrenildi. Şubat ayının ikinci haftasından itibaren setlerde yer almayacağı belirtilen Reha Özcan'ın ayrılma nedeni bilinmezken, reytingleri düşen yapımda oyuncu sayısı kısıtlamasına gidildiği de iddialar arasında.

Reha Özcan kimdir?

Ragıp Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl'de dünyaya geldi. Kartal Anadolu Lisesi'nden sonra lisans eğitimini, 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tamamladı. Profesyonel tiyatro hayatına, 1987 de Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda başladı. 1990-91 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atandı. 1992-93 sezonunda İstanbul Antalya'ya yerleşti ve meslek hayatına Antalya Devlet Tiyatrosu'nda devam etti. Akdeniz Üniversitesi'nin Tiyatro Kulübü'nü yönetmen olarak çalıştırdı. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda yönetmenlik yaptı. 2010-2011 sezonunda, Bedensiz Kadın oyunu ile tekrar İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Rol aldığı Bahtı Kara filmi ile birçok ödüle aday gösterilmiş ve ödül sahibi olmuştur. Aynı zamanda oyuncu Serhat Özcan'ın kardeşidir. 2016 Ekim ayında Devlet Tiyatrolarından emekli olmuştur. Oyuncu Yeşim Özcan ile evlidir.

Editör: TE Bilisim