Cuma akşamları TRT 1'e reyting rekorları getiren başarılı yapım Kırmızı Oda'da Nazlı'nın gerçek hikayesi ve Pınar Deniz'in biyografisi merak konusu oldu. Eşiyle evliliklerinde sorunlar yaşayan ve Doktor Hanım'a müracaat eden Nazlı'nın hikayesi nasıl gelişiyor? Nazlı'nın eşi Recai karakterini dizide Gökhan Yıkılkan canlandırıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hikayelerden kaleme aldığı romanından senaryoya uyarlanan dizide bireylerin ve ailelerin yaşadıkları psikolojik sorunlara parmak basılıyor. Son olarak Nazlı ve eşinin sorunları da izleyicinin bir hayli ilgisini çekti. Peki, Kırmızı Oda Nazlı kim, gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Nazlı (Pınar Deniz) kimdir, kaç yaşında? Detaylara yazının devamında erişebilirsiniz.

Kırmızı Oda Nazlı kim, gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Nazlı (Pınar Deniz) kimdir, kaç yaşında?

Psikiyatri kliniğine çift terapisi için gelen Nazlı (Pınar Deniz) ve Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) evliliklerine olan farklı bakış açıları Doktor Hanım’ı şaşırtırken Nazlı, Doktor Hanım’dan evliliğini kurtarmasını isteyecektir. Recai'nin ise tek derdi eşinden boşanmaktır. 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin yaşam öykülerini yansıtan, Binnur Kaya'nın ana karakter olarak yer aldığı dizide Nazlı'nın gerçek hikayesinden senaryoya uyarlanan detaylar ise ilerleyen bölümlerde netleşecek.

Kırmızı Oda Nazlı (Pınar Deniz) kimdir, kaç yaşında?

Kırmızı Oda oyuncu kadrosuna dahil olan Pınar Deniz, 4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da doğdu. Aslen Mardinli ve Arap kökenli olan Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur.

Küçük yaşlardan bu yana oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri de aldı.

Pınar Deniz ilk oyunculuk deneyimini Sil Baştan dizisinde yaşadı ve bu dizide Evrim karakterini canlandırdı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın 'Yani' adlı şarkısının klibinde oynayan Pınar Deniz, asıl çıkışını ise tarihi bir dizi olan Vatanım Sensin ile yaptı.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı dizide Yıldız karakterini canlandıran Pınar Deniz, Kırmızı Oda dizisine 'Nazlı' karakteriyle dahil oldu.

Editör: TE Bilisim