Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Ligde çıktığı 23 müsabakada 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi yaşayan Galatasaray, 48 puan topladı. Sarı-kırmızılı ekip, haftaya aynı puanda olduğu Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin averajla önünde lider girdi.

Kasımpaşa, ligdeki son 3 maçında bir beraberlik ve 2 yenilgiyle bir puan çıkarabildi. 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 yenilgisi bulunan lacivert-beyazlı takım, 26 puanla 13. sırada bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi 1-0 Kasımpaşa kazanmayı başarmıştı.

EKSİKLER

Kasımpaşa'da sarı kart cezalısı Yusuf Erdoğan bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Julian Jeanvier ve Tarkan Serbest'in sakatlıkları bulunuyor. Loret Sadiku, Derrick Luckassen ve Daniel Drinkwater'ın durumları maç saatinde belli olacak.

Galatasaray'da ise 5 futbolcu farklı nedenlerle bu müsabakada forma giyemeyecek. Yaşadığı sakatlık sonrası tedavi ve adaptasyon süreci devam eden Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli ile Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi takımı yalnız bırakacak. Koronavirüs testi pozitif çıkan Halil Dervişoğlu, karantina ve takip süreci devam ettiği için kadroda yer alamayacak. Cezalı olan kaptan Arda Turan ile Oğulcan Çağlayan da müsabakada sahaya çıkamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Belhanda, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Onyekuru, Mohamed

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Brecka, Tosic, Haddadi, Bistrovic, Aytaç Kara, Koomson, Hajradinovic, Hodzic, Thelin

Editör: TE Bilisim