Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaş bugün var mı? sorusu dizinin sıkı takipçileri tarafından sıkça araştırılıyor.  Yeni sezona gümbür gümbür hazırlanan dizinin yeni sezonu için geri sayım devam ediyor. Yeni bölümün çekimleri sırasında dizinin oyuncuları sosyal medyadan yeni sezona dair fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Peki, Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaş bugün var mı?

Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaş bugün var mı?

Yeni sezona bomba gibi başlangıç yapmak isteyen Savaşçı dizisi bu akşam FOX TV yayın akışında yer almıyor. Sevilen dizinin ne zaman başlayacağına daire henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat önümüzdeki günlerde dizinin başlaması bekleniyor. Ayrıca Savaşçı dizisinin ne zaman başlayacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmasa bile dizinin yeni oyuncu Tamer Karadağlı diziyle alakalı izleyicileri heyecanlandıracak bir paylaşımda bulundu.

Çekimleri son hız devam eden ve büyük merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

FOX TV YAYIN AKIŞI

08:30 İlker Karagöz İle Çalar Saat Hafta Sonu
11:15 Kefaret
13:30 Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi
15:30 Mucize Doktor
19:00 Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu
20:00 Kefaret
00:15 Yasak Elma
02:30 Son Yaz
05:15 Bir Deli Rüzgar
06:00 Kadın

Editör: TE Bilisim