ATV Müge Anlı son bölüm izle 15 Şubat Pazartesi ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm kesintisiz tek parça izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. ATV ekranlarının gündüz kuşağında en çok izlenen programında özellikle Sevgi Kıranlı ile eşi Davut Kıranlı arasında yaşananlar dikkat çekti. Sosyal medyada da konu olan çift hakkında binlerce paylaşım yapıldı. Peki bugün neler yaşanacak? Tüm merak edilen soruların cevabı ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayında. İşte ATV Müge Anlı son bölüm izle 15 Şubat Pazartesi! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm kesintisiz tek parça izle!

ATV Müge Anlı son bölüm izle 15 Şubat Pazartesi! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm kesintisiz tek parça izle!

Davut Kıranlı'nın 12 Şubat tarihli yayın sonrasında bir aracın önüne atlayarak intihar ettiği iddia edildi.Davut Kıranlı intiharı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili bir gelişme ve açıklama olduğunda sizlere aktaracağız.

DAVUT KIRANLI VE SEVGİ KIRANLI OLAYI NEDİR?

Davut Kıranlı'nın intihar ettiği iddiası kısa süre içerisinde gündeme düştükten sonra vatandaşlar, Davut Kıranlı ve Sevgi Kıranlı olayı nedir? sorusunun cevabını araştırmaya başladı.49 yaşındaki 5 çocuk annesi Sevgi Kıranlı, 3 ay önce kendisinden 15 yaş küçük olan ve 3 çocuk babası Muammer Cambaz'a kaçtı. Bulunan Sevgi Kıranlı, canlı yayına telefonla bağlanarak, "Muammer'e kaçtım, aşık oldum" deyince, tüm Türkiye'nin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına çıkan Sevgi Kıranlı, yayına gelen Muammer Cambaz'ın eşi ile tartıştı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Muammer Cambaz'ın eşi Semiha Cambaz, Sevgi Kıranlı ile karşılaşmasından sonra canlı yayında sinir krizi geçirdi. Sevgi Kıranlı'nın üzerine yürüyen Semiha Cambaz, "Benim 8 yaşında hasta çocuğumu babasız bıraktın" diyerek, gözyaşlarına boğuldu.

Editör: TE Bilisim