Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, yine olay olmaya devam ediyor. Kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam eden Müge Anlı son olarak bugünkü programın konusu olan İranlı asıllı Marjan’ın nerede olduğunu araştırıyor. Peki, Müge Anlı Marjan olayı nedir?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

İRANLI MARJAN NEREDE, BULUNDU MU?

30 yaşında olan İran asıllı Marjan, 4 gündür kayıp. Kızını bulmak için yayına katılan annesi durumun detaylarını açıklıyor. Eski erkek arkadaşıyla iki hafta önce barıştığı bilinen Marjan hakkında detaylar araştırılıyor.

Editör: TE Bilisim