Horoz Lojistik kargo gönderi takibi için pek çok yöntem kullanılabilir. Bu yöntemlerden herhangi biri ile gönderi hakkında bilgi almak mümkündür. Horoz Lojistik kargo takip işlemi için en önemli nokta gönderi takip numarasını bilmektir. Gönderi numarası ile şu şekilde takip edilebilir:

  • Horoz Lojistik resmi web sitesinde kargo takibi yapmak
  • Müşteri hizmetleri aracılığıyla sorgulamak
  • Horoz Lojistik şubelerinden kargo sorgulama
  • Mobil uygulamadan kargo takibi yapmak

ŞUBEDEN KARGO SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Horoz Lojistik kargo şubesinden gönderi sorgulaması için kargo takip numarası kullanılabilir. Yetkiliye bu numarayı verdiğinizde size kargonuzun durumu hakkında en güncel bilgiler verir. Bununla birlikte Yurtiçi kargo takip numarası olmadan, barkod numarası veya gönderen kişinin telefon numarasıyla da kargo takibi yapabilirsiniz. Eğer bu bilgilere sahip değilseniz size en yakın Horoz Lojistik Kargo şubesine gidip size ait herhangi bir kargo olup olmadığını sorabilirsiniz.

Horoz Lojistik şubesinden kargo sorgulaması yaparken yalnızca kargonuzun nerede olduğunu değil başka birçok bilgiyi de öğrenebilirsiniz. Gönderi ücreti, tahmini teslim süresi, hangi saatte nerede olduğu gibi daha detaylı bilgileri de elde edebilirsiniz.

İNTERNETTEN HOROZ LOJİSTİK KARGO TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Horoz Lojistik kargo takibi için internet kullanmak son derece kolay ve hızlıdır. Bunun için kargo takip numarasının bilinmesi gerekir. Gönderinizi şirkete teslim ettiğinizde size bir kargo takip numarası verilir. Horoz Lojistik web sitesine girip sorgu sekmesine tıklayarak bu numara girmelisiniz. Açılan sayfada kargonuza ait bilgileri görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede gönderilerin son durumunu veya ne zaman geleceklerini öğrenebilirsiniz.

Kargo takip numarasını sorgulamak için kullanılan takip numarası kodu önemli bir numaradır. Bu nedenle saklanmalıdır. Malların durumunu öğrenmek için bu kod kullanılabilir. Ayrıca alıcı adı soyadı bilgisiyle de bu sorgulamayı gerçekleştirebilirsiniz.

HOROZ LOJİSTİK ÇAĞRI MERKEZİNDEN KARGO NASIL TAKİP EDİLİR? 

Horoz Lojistik müşteri hizmetlerini arayarak kargo sorgulaması yapmak için öncelikle çağrı merkezine ulaşmak gerekir. Bunun için 0850 202 33 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Size verilen kargo takip numarasını çağrı merkezi temsilcisine bildirdiğinizde kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz. Eğer kargo takip numarasını bilmiyorsanız, gönderinizi kontrol etmek için gönderenin veya alıcının telefon numarasını da kullanabilirsiniz.

Horoz Lojistik kargo takip işlemi için müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı bir şekilde canlı destek alabilirsiniz. Çağrı merkezinden kargo sorgulaması yapmak için Horoz Lojistik’i mesai saatleri içinde aramalısınız.

HOROZ LOJİSTİK MOBİL UYGULAMASINDAN KARGO TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Mobil uygulama üzerinden Horoz Lojistik kargo takibi yapmak için öncelikle uygulamayı Play Store veya App Store’dan indirmek gerekir. Tamamen ücretsiz olan bu uygulama ile kargonuza dair pek çok bilgi alabilirsiniz.

Uygulamayı açtığınızda, gönderi sorgulamak için diğer sayfaya geçmelisiniz. Burada çıkan gönderi no ve alıcı kısmını doğru bir şekilde doldurmanız gerekir. Gönderinin nereden çıktığı, gönderenin kim olduğu, çıkış tarihi ve teslim tarihi bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Aynı zamanda en yakın Horoz Lojistik şubesini de mobil uygulamadan görebilirsiniz. Bu sayede gönderinizi iletmeniz daha kolay olur.

HOROZ LOJİSTİK HANGİ HİZMETLERİ VERİR?

Horoz Lojistik’in sunduğu hizmetler arasında aşağıdakiler yer alır:

  • Entegre lojistik
  • Uluslararası taşımacılık
  • Yurtiçi taşımacılık
  • Proje kargo taşımacılığı
  • Gümrükleme ve sigorta
  • Depolama hizmetleri
  • Bilişim hizmetleri

Daha büyük boyutlu kargo hizmeti verene Horoz Lojistik sayesinde yurtiçi ve yurt dışı pek çok gönderinizi iletebilirsiniz. Tüm kargolarınızı Horoz Lojistik kargo takip yöntemlerinden herhangi biri ile takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim