ATV Esra Erol canlı izle 15 Şubat Pazartesi ve Youtube ile Esra Erol canlı yayını izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Birbirinde enteresan olayların yaşandığı Esra Erol’un son bölüm yine çok konuşulmuştu. Özellikle Esra Erol'un programına çıkan anne Hayriye Uysal’ın yaptı açıklamalar sosyal medya yüz binlerce kez paylaşıldı. Terlik fırlatmasıyla sosyal medyada çok konuşulan anne, kızını o ilişkiden kurtarmak isterken, tüm Türkiye bu sapkın ilişkinin karşısında şoka girdi. İşte ATV Esra Erol canlı izle 15 Şubat Pazartesi! Youtube ile Esra Erol canlı yayını izle HD!

ATV ESRA EROL CANLI İZLE 15 ŞUBAT PAZARTESİ! YOUTUBE İLE ESRA EROL CANLI YAYINI İZLE HD!

ESRA EROL CANLI İZLE! ATV

ESRA EROL İZLE! YOUTUBE

Nilüfer, 8 Şubat 2021 ATV Esra Erol'da programında Salih'i hala sevdiğini açıkladı! Herkesten eleştiri alan Nilüfer, Salih'i unutamadığını ve birden silip atamayacağını söyledi! Salih'in Nilüfer'i araması üzerine annesi yine sinir krizleri geçerdi!

ATV Esra Erol'da programında, Türkiye'nin şaşkınlıkla izlediği Mevla - Salih ve Nilüfer ilişkisinde sular durulmuyor. Evli ve 3 çocuk sahibi olan Mevla ve Salih(32) çiftinin 8 ay önce evlerine gelen ve onlarla yaşayan Nilüfer(19) evlilikleri mahvetmişken, kızının yaptıklarına dayanamayan acılı anne, Esra Erol'da kızını kurtarmaya gelmişti. Terlik fırlatmasıyla sosyal medyada çok konuşulan anne, kızını o ilişkiden kurtarmak isterken, tüm Türkiye bu sapkın ilişkinin karşısında şoka girdi.

Editör: TE Bilisim