Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran 7 yaşındaki İkranur Tirsi ölümü canlı yayında gündem olurken küçük kızın nasıl ve neden öldüğüne dair detaylar ortaya çıkmıştı. Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı İkranur Tirsi’nin 7 akrabası gözaltına aldı. Peki, bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? İşte ATV Müge Anlı canlı yayın izle 16 Şubat Salı! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle HD!

ATV Müge Anlı canlı yayın izle 16 Şubat Salı ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle seçenekleri sıkça araştırılıyor. Programda yaşanan olayları ve son dakika gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlar, canlı yayında neler yaşanacağını merak ediyor. Son olarak Giresun ilinde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin vefatına ilişkin şok eden bir itiraf geldi. Peki bugün Müge Anlı’da neler yaşanacak? Tüm merak edilen soruların cevabı ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayında. İşte ATV Müge Anlı canlı yayın izle 16 Şubat Salı! Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle HD!

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 16 ŞUBAT SALI! YOUTUBE MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI İZLE HD!

Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde 27 Haziran 2020 akşamı evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya giden ve kaybolduktan 3 gün sonra evlerine 7 km uzaklıktaki derede cansız bedenine ulaşılan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'yi 14 yaşındaki amcasının boğarak öldürdüğü ve dereye de ablası ile birlikte attıkları ortaya çıktı.

Jandarma Genel Komutanlığı Suç Araştırma Timi, Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında savcılık talimatıyla Cuma günü sabah saatlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonla İkranur'un dedesi N.T., halaları S.T., Ayşe T., S.T., amcaları Sinan T. (14), A.T. ve kuzeni A.T olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı. Bulancak ilçe Jandarma Karakolunda 3 gündür çapraz sorguya alınan akrabalarından 5'i serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdiklerini itiraf eden küçük amcası Sinan T. (14) ve ona cesedi dereye atmak için yardım eden halası Ayşe T. yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde ilk olarak olay yerinde İkranur'u nasıl öldürdüklerini anlattılar. Ardından abla ve kardeşi Bulancak Adliyesi'ne getirildi.

Savcılıktaki ifadelerinde İkranur'u olay günü kızdığı ve sinirlendiği için boğarak öldürdüğünü itiraf eden 14 yaşındaki amca Sinan T. olay sonrası ablası Ayşe T. ile birlikte cesedi dereye attıklarını söyledi. Sinan T. nöbetçi savcılıktaki ifadesinin ardından cinayet suçundan, abla Ayşe T. de 'yardım yataklık ve delilleri karartmak' suçundan tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Editör: TE Bilisim